Other

Vinkkejä uudenvuoden juhlintaan

Älä osta raketteja!

Joo tiedän, tämä jakaa mielipiteet. Minulle se on itsestäänselvyys etten osta raketteja enää, koska koirani pelkää niitä kuollakseen. Jokainen uusivuosi on meillä ollut kuin maailmanloppu koiran täristessä koko illan ja yön joko sylissä tai sängyn alla. Lisäksi en näe järkeä ampua rahaa ilmaan samalla saastuttaen sitä! Mahdollinen sokeutuminen tai palovammat eivät myöskään kuulu uuden vuoden suunnitelmiin, joten miksi ottaisin turhan riskin rakettien kanssa.

Lähde reissuun!

Jos minulla olisi paljon rahaa, lähtisin joka uusivuosi ulkomaille. Olimme häämatkalla New Yorkissa pari vuotta sitten yli joulun ja uudenvuoden, se oli aivan mahtava aika olla reissussa! Uusivuosi meni silloin Times Squaren lähellä bileissä jotka järjestettiin elokuvateatterissa. Samaa en välttämättä enää pääse kokemaan, mutta uusivuosi ulkomailla on ehdottomasti listalla. Oli se sitten Tallinna, Tukholma, Milano, Pariisi, Bangkok tai vaikka Havaiji. Vaihtelu virkistää!

Ota rennosti!

Pakko ei ole juhlia mitenkään. Uusivuosi tulee kuitenkin, vaikka et olisi kännissä, juhlimassa tai ykköset yllä katsomassa raketteja. Minulla kesti vuosia tajuta että mikään pakko ei ole tehdä yhtään mitään (typerää, tiedän). Pakko sanoa, että parhaimmat uudenvuoden hetket olen kokenut kotona lämpimässä perheen kesken. Leffa pyörimään, kääriydy vilttiin ja juo lämmintä glögiä (tai kuohuviiniä). Nauti, nuku pitkään ja herää virkeänä uuteen vuoteen ilman krapulaa!

Oikein hyvää uutta vuotta 2018!

Happy New Year 2018!

Leave a Reply

Your email address will not be published.