Makeup & Skincare

Sivellinsuosikit

Kosmetiikka ja meikit ovat jo vuosia olleet minulle rakas harrastus ja intohimo. Meikkisiveltimiä on kertynyt iso kasa niin hyviä kuin huonojakin. Ensimmäinen kunnon setti tuli hankittua meikkikoulu-aikoina opettajan suosittelemana. Myöhemmin olen täydentänyt kokoelmia niin yksittäisillä siveltimillä kun yhdellä synteettisellä setilläkin. Tähän alle listasin tämän hetken suosikkisiveltimet, mitkä ovat kovimmassa käytössä.

Ensimmäinen suosikkini ei edes ole sivellin, vaan Ecotools Total Perfecting Blender meikkisieni. Levitän arkena meikkivoiteeni tällä. Ecotoolsin sieni on edullisempi kuin Beautyblender, mutta mielestäni yhtä hyvä ellei jopa parempi. Jotkut meikkivoiteet kuitenkin levittyvät paremmin siveltimellä, silloin suosikkini on Spectrumin B01. Spectrum on uusin sivellinrakkauteni. Noin vuosi sitten hankin The Glam Clam sivellinsetin www.spectrumcollections.com sivuilta ja en ole katunut! B01 sivellin on ehdottomasti parhain meikkivoidesivellin mitä olen tähän mennessä kokeillut, se ei jätä jälkiä levittäessä eikä ime itseensä liikaa meikkivoidetta.

Ecotools Sponge
Spectrum B01

My first favorite is the Ecotools makeup sponge. I like to use it on a daily basis, but some foundations blend better with a brush. My brush favorite is Spectrum B01.

Puuterisiveltimistä suosikkini on ehdottomasti Spectrumin A01. Sivellin on muhkea ja pehmeä, puuteri levittyy ohuen tasaisesti tällä. Joskus käytän tätä sivellintä myös aurinkopuuterin levitykseen.

Spectrum A01

My favorite powder brush is without a doubt Spectrum A01. Sometimes I even apply my bronzer with this soft fluffy brush.

Kun haluan selkeän vahvan varjostuksen, käytän Real Techniquesin 301 sivellintä. Pehmeämmän tuloksen saan kun lisään varjostusvärin poskipunalle tarkoitetulla siveltimellä (esim. Spectrum A05).

Real Techniques 301 Flat Contour Brush

When I want a very defined contour, I use Real Techniques 301 contour brush. For a softer contour look I usually use just a blush brush like Spectrum A05.

Poskipuna levittyy siis tällä Spectrumin A05 siveltimellä jolla saa sopivan pehmeän ja utuisen lopputuloksen.

Spectrum A05

My go to blush brush is that Spectrum A05. With this brush I get the perfect soft blurred blush look i like.

Silmämeikkiin käytän monia eri siveltimiä, mutta useimmin käytössä ovat:
Spectrum B06
Spectrum A06
Morphe M433 sekä
Kryolan 3712

Spectrum B06
Spectrum A06
Morphe M433
Kryolan 3712

My most used eye makeup brushes are:
Spectrum B06
Spectrum A06
Morphe M433 and
Kryolan 3712

Kulmat yleensä täydennän joko kulmakynällä tai luomivärillä käyttäen Kryolan 3806 sivellintä.

Kryolan 3806

I usually just fill in my brows with a browpen or just eyeshadow using Kryolan 3806 brush.

Korostus eli highlight levittyy Kryolan 1731 viuhkamaisella siveltimellä. Haluaisin tulevaisuudessa kokeilla toimiiko synteettinen viuhkasivellin paremmin kuin tämä.

Kryolan 1731

I use Kryolan 1731 brush to highlight. I would love to try synthetic fan brush in the future.

Spectrum siveltimet: www.spectrumcollections.com

Kryolan siveltimiä löytää ainakin täältä: www.kosmetiikkaviidakko.fi

Real Techniques siveltimiä: www.cocopanda.fi  www.lookfantastic.fi  www.sokos.fi

Ecotools tuotteita: www.sokos.fi

 

See you soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.