Home & Life

Voluspa – Goji Tarocco Orange

Tuoksukynttilöissä on jotain mistä todella tykkään. Kynttilän valo jo itsessään on tunnelmallinen ja ihana, mutta kodissa pitkään viipyvä hyvä tuoksu tuo erittäin ison plussan. Vieläkään en ole löytänyt sitä ehdotonta ykköstuoksua meidän kotiin, mutta paljon hyviä ja erikoisia on tullut testattua. Olen myös siinä mielessä kummallinen tuoksukynttiläfani, että en tykkää liian voimakkaista tuoksuista. Meidän asunto ei ole kovin iso, joten vahvat tuoksut täyttävät nopeasti koko asunnon ja joskus tuntuvat jopa tukahduttavilta hengittää. Silti tykkään useimmissa voimakkaissa tuoksukynttilöissä siitä että tuoksu viipyilee asunnossa pitkään myös polttamisen jälkeen mietona vivahteena.

Tämä Voluspan kynttilä on hedelmäinen ja raikas. Tuoksussa päälimmäisenä haistaa kirpeän veriappelsiinin ja makean mangon. Tämän kynttilän tuoksu on minun makuuni sopivan mieto. Tykkään ehdottomasti tästä! Vaikka tämä on miedompi, tuoksun kyllä selkeästi haistaa asunnossa poltettaessa ja sen jälkeen.

Kynttilä palaa tasaisesti ja sydänlankoja ei tarvitse trimmata. Purkki on peltinen ja kuvioitu kauniisti, siihen voi myöhemmin säilöä vaikka koruja tai muuta pientä tavaraa.

Lopullinen arvio: Tykkään! Tätä pystyy meidän pienessä asunnossa polttamaan monta tuntia putkeen. Tämä Goji Tarocco Orange tuoksu on hedelmäinen ja kiinnostava, jopa kesäinen. Purkki on kaunis ja tuo mieleen syksyn ja luonnon. Sopii kesäiltoihin, mutta miksei talveenkin! Ainut miinus tässä kynttilässä on hinta. Ostin itse tämän kesällä Amerikan reissulta Anthropologie liikkeestä ja siellä se maksoi $18 eli noin 15€. Suomessa tätä samaa kynttilää saa tilattua hintaan 36€!

Notes:
– Goji marja, kypsä mango, Tarocco appelsiini

Tietoa:
– Voluspa Goji Tarocco Orange
– 340g
– Paloaika 60h
– hinta 36€ http://royaldesign.fi/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.