Makeup & Skincare

Yves Saint Laurent Mon Paris (EdT)

Alkutuoksu: Bergamot, Vadelma, Mansikka, Päärynä

Sydäntuoksu: Pioni, Hulluruohon kukka, Jasmiini ja Appelsiinin kukat

Pohjatuoksu: Patsuli, Valkoinen myski sekä Ambrox

Mon Paris (EdT) on vuonna 2016 julkaistu Yves Saint Laurentin hajuvesi. Naisellinen tuoksu on kuin rakkaudenosoitus Pariisille. Alkutuoksun hedelmäinen raikkaus sekoittuu sydäntuoksun huumaaviin kukkaisnuotteihin ja myski tuo tuoksuun syvyyttä sekä lämpöä.

Mon Paris on pikkuhiljaa muodostunut yhdeksi luottotuoksuistani. Se sopii mielestäni niin päivä kuin iltakäyttöönkin. Tuoksu on aluksi intensiivinen mutta muuttuu iholla nopeasti lämpimän mausteiseksi, säilyttäen silti kukkaisvivahteensa. Myös pullon muotoilu huokuu naisellisuutta ja eleganssia. Neste on vaaleanpunaista ja kaula on koristeltu mustin rusetein.

Tuoksun kesto on keskitasoa, eau de toilettet eivät yleensä kestä iholla yhtä pitkään kuin parfyymit. Itse olen tottunut lisäämään päivän mittaan tuoksua tarvittaessa, joten tämä ei ole ongelma minulle. Parhaita paikkoja hajuvedelle ovat kaulan alue, ranteet ja niska. Less is more, eli 1-2 suihkausta kerralla riittää hyvin.

Vaikka tuoksumaku on jokaisella yksilöllinen, suosittelen kokeilemaan tätä ja myös muita YSL tuoksuja. Vanha suosikkini Parisienne on myös kokeilun arvoinen, sen tuoksu on voimakkaan ruusuinen ja maamainen.

Muita hajuvesisuosikkejani:

  • Victor & Rolf Flowerbomb
  • Marc Jacobs Daisy Dream
  • Gucci Flora

 

Mon Paris tuoksua löytää ainakin täältä https://www.kicks.fi/

ja täältä http://www.sokos.fi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.