Makeup & Skincare

Talven parhaimmat kosteuttavat tuotteet osa. 1

Suomen talvi on rankkaa aikaa ihollemme. Ilman kuivuus ja pakkanen saa kasvojeni ihon kuivumaan ja kiristämään välittömästi, puhumattakaan käsien ja jalkojen ihosta. Tänä talvena ihoni tilanne on jostain syystä ollut vieläkin pahempi, vaikka pakkasta ei ole vielä kunnolla ollutkaan. Tähän listasin tuotteita joita käytän ahkerasti tänä vuonna, jotka todella auttavat kosteuttamaan ja hoitamaan kuivaa ihoa kylmänä vuodenaikana.

Lumene Harmonia nutri-recharging intense moisturizer 34,90€

  • Lumenen uuden harmonia sarjan design iski kovaa. Kosteusvoidepurkin kansi on puuta ja purkki itsessään on keraaminen. Väritys on hillitty, mutta kultaiset yksityiskohdat tuovat söpön säväyksen. Tuote itsessään on toiminut iholleni hyvin. Harmonia kosteusvoide sisältää mm. pakurikääpää ja lähdevettä jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Minulla tämä on ollut päiväkäytössä ihoni ollessa todella kuiva. Muuten käytän näin paksua voidetta lähinnä öisin.

Philosophy When hope is not enough 45€

  • Tämä seerumi on pelastanut pintakuivan ihoni jo monta kertaa. Kasvopesun jälkeen ihoa saattaa kiristää näin talvisin kovastikkin, levitän tätä antioksidantteja sisältävää tehoseerumia yövoiteen alle. Aamulla kasvot ovat taas paljon kosteutetumman tuntuiset. Tuote myös häivyttää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja kirkastaa ihoa. Pullo alkaa olla jo ihan tyhjä, uusi tulee varmasti hankittua mahdollisimman pian.

First Aid Beauty Ultra repair cream 25,70€

  • Ihoni on ollut tänä talvena jostain syystä erityisen kuiva joten tämä voide on ollut kovassa käytössä. Olen käyttänyt tätä mm. kasvoissa yövoiteena tai paikallisesti kuivissa kohdissa kuten otsassa tai nenässä. Tämä voide on toiminut samalla myös käsivoiteena kun kynsinauhat ovat olleet todella kuivat ja halkeilevat. Paksu ja riittoisa Ultra repair cream käy tosiaan päästä varpaisiin ja sisältää paljon kosteuttavia ainesosia kuten sheavoi ja ceramid 3.

Bath & Body Works Marshmallow pumpkin latte body cream

  • Ehdottomasti suosikkini kaikista vartalovoiteista ikinä, ja ihan vaan tuoksujen takia. Bath & Body Worksin tuotteita ei valitettavasti suomesta mistään saa, mutta jos mahdollisuus tulee niin suosittelen kokeilemaan. Voide sisältää hunajaa sekä shea- ja kaakaovoita ja on todella kosteuttavaa tavaraa. Tosin herkullinen kurpitsalatte ja paahdettu vaahtokarkki on minulla ollut se ratkaiseva tekijä siinä että koko tuubi alkaa olla jo melko tyhjä.

Oriflame Feet up cherry delights foot cream 10,00€

  • Jalkavoiteiden kanssa olen todella nirso. Yleensä jalkavoiteet tuoksuvat kemikaalille tai muuten vain inhalle ja jotkut ovat liian paksuja ja tahmeita levittää. Löysin sattumalta ystäväni vinkillä tämän kirsikan tuoksuisen limited edition version ja olen tykännyt. Voide tuoksuu hyvältä! Ja koostumus on paksua, mutta ei liian paksua. Helppo levittää ja kosteuttaa kuivat kantapäätkin hyvin.

Lumene kosteusvoide: www.sokos.fi

Philosophy seerumi: www.kicks.fi

FAB voide: www.kicks.fi

Oriflame jalkavoide: www.oriflame.com

 

See you soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.