Makeup & Skincare

Go Nude!

Arkimeikissä tulee useimmin käytettyä nudea huulipunaa, niitä löytyykin kokoelmista useita erilaisia. Valitsin tähän parhaimmat nudet huulipunani, jotka ovat eniten käytössä.

  • Jeffree Star Cosmetics – Celebrity skin
  • Marc Jacobs, Le Marc – Slow Burn
  • Colourpop Cosmetics – Aquarius
  • Jeffree Star Cosmetics – Gemini
  • Colourpop Cosmetics – Lumière
  • Jeffree Star Cosmetics – Delicious

Jeffree Star Cosmeticsilla on ehdottomasti yksi parhaimmista koostumuksista mitä olen nestemäisissä huulipunissa testannut. Väri levittyy vaivattomasti ja peittävästi. Se säilyy virheettömänä pitkään eikä kuivata huulia. Arkisin eniten tulee käytettyä sävyä Celebrity Skin. Myös sävy Gemini on ollut todella ahkerassa käytössä ja onkin melkein loppu tällä hetkellä. Delicious sävy on nimetty Jeffreen suloisen koiran mukaan ja sopii päiviin jolloin haluan näyttävämmän huulimeikin. Vanhan suosikkini Androgynyn olen käyttänyt loppuun, enkä ole vielä saanut tilattua uutta.

Marc Jacobs beautyn Slow Burn huulipuna on täydellinen rosy nude. Sävy taittaa ruusuiseen malvaan josta tykkään. Huulipuna on kosteuttava ja tuntuu hyvältä huulilla, mutta kuluu minulla päivän mittaan ja sitä täytyy lisäillä.

Colourpop Cosmeticsin ja Kathleen Lightsin yhteistyössä kehitetyt sävyt Aquarius ja Lumière ovat uusimpia hankintojani. Näistä Aquarius on ollut etenkin talvella kovassa käytössä erittäin kosteuttavan koostumuksensa vuoksi. Lúmiere on mattaisempi sävy, mutta sitäkin tulee käytettyä usein.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.