Makeup & Skincare

Tarte Shape Tape vai Colourpop No Filter Concealer?

Ostin viime kesänä Amerikan reissulta kauan himoitsemaani Tarte Shape Tape peitevoidetta testiin ja yllätyin erittäin positiivisesti riittoisasta pakkauksesta ja peittävästä lopputuloksesta. Shape Tapen koostumus on helppoa käsitellä ja sen iso aplikaattori toimii levityksessä erittäin hyvin. Levittämisen ja häivytyksen jälkeen se asettuu iholle luonnollisen näköiseksi, mutta erittäin peittäväksi kerrokseksi. Se peittää alleen helposti näpyt ja muut jäljet kasvoistani sekä häivyttää tummat silmänaluset eikä myöskään asetu silmien juonteisiin joten puuteroida ehtii rauhassa.

Colourpopin No Filter Concealer peitevoiteen hankin marraskuussa merkin omilta nettisivuilta koska olen kuullut myös tästä peitevoiteesta paljon hyvää. Se on edullinen ja Suomeen toimittaminenkin onnistuu hyvin. No Filterin koostumus on hieman ohuempaa kuin Shape tapen, mutta tälläkin saa peittävän lopputuloksen ja kerrostaminenkin onnistuu. Pakkaus on pienempi kuin Shape Tapella ja aplikaattori on myös ohuempi ja lötkömpi. Tämä myös asettuu silmien alla oleviin juonteisiin lähes välittömästi joten puuteroinnissa kannattaa olla nopea ja tarkka.

Kumpi on parempi?

Koostumus: Shape Tape

Peittävyys: Shape Tape

Pakkaus: Shape Tape

Saatavuus: No Filter/Shape Tape

Hinta: No Filter

Shape Tape on mainio ja näistä kahdesta suosikkini, mutta todennäköisesti tulen useammin hankkimaan No Filter Concealeria sen edullisen hinnan vuoksi. Se on kuitenkin Shape Tapen ohella yksi parhaimmista kokeilemistani peitevoiteista.

Tarte Shape Tape 26€ https://tartecosmetics.com/EU/en_FI/home

Colourpop No Filter Concealer $6/noin 5€ http://www.colourpop.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.