Makeup & Skincare

2 x Setting Spray

Setting spray eli meikin viimeistelysuihke on vakiinnuttanut asemansa monen kosmetiikkaintoilijan jokapäiväisessä meikkirutiinissa, kuten myös minun. Kestosuosikkini oli monta vuotta sama Urban Decay All Nighter ja se on edelleen yksi parhaista. Aina kuitenkin tekee mieli kokeilla jotain uutta, joten tässä pari todella hyvää suihketta jotka ovat juuri nyt suosikkejani.

Kat Von D Lock-It makeup setting mist

Ostin tämän reissussa paikkaamaan juurikin kotiin jäänyttä UD All Nighteria ja olen käyttänyt tätä siitä lähtien lähes tauotta. Suihke on älyttömän hienojakoista ja ennemminkin sumua kuin suihketta. Täytyy vain muistaa painaa pullon nappia pohjaan saakka. Neste tuoksuu hiukan kurkkuvedelle, mikä on ihan kiva ja neutraali. Tällä saa hyvin sulatettua puuterin pohjameikkiin ja lopputulos on todella luonnollinen. En kuitenkaan usko että meikki kestää 24h hyvänä (en tosin ole kokeillut ihan niin pitkään) mutta työpäivän ajan selviää puuteroimatta.

Glamglow Glowsetter makeup setting spray

Olen yrittänyt tuoda talven kuivattamalle iholleni hehkua mm. meikin muodossa ja tämä Glowsetter on silloin ollut kovassa käytössä. Se sulattaa meikin iholle kauniisti ja jättää kosteutetun näköisen lopputuloksen. Suihke sisältää myös virkistävää kofeiinia. Neste tuoksuu ihan karkeilta tai vanukkaalta, niinkuin saman merkin ihovoiteet. Suihke on tässä myös hyvä, vaikka luulen että pullossani on joku pieni vika, koska joskus se roiskii myös pisaroita kasvoilleni.

Tämä kombo toimii minun ihotyypilleni mainiosti. Kevät-kesä akselilla tulee varmasti käytettyä enemmän Kat Von D suihketta ja syys-talvi aikana paljon enemmän Glowsetteriä. Jatkan tietysti myös uusien suihkeitten testailua aina kun tilaisuus tulee!

Glowsetter: www.sokos.fi

Lock-it: www.katvondbeauty.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.