Home & Life

Bath & Body Works – Vanilla Pumpkin Marshmallow

Tämän Bath & Body Works Vanilla Pumpkin Marshmallow on aika voimakas ja makea tuoksu. Päälimmäisenä haistaa kermaisen vaniljan ja ehkä hieman mausteista pumpkin spiceä. Minun mukaani tämä on silti makea sokerinen vaniljakynttilä.

Kynttilä paloi tasaisesti, mutta sydänlangat täytyy muistaa trimmata ennen jokaista sytytystä ettei kynttilä savuttaisi. Olen myöhemmin netistä lukenut että tämä on yleinen “ongelma” BBW kynttilöissä. Minua trimmaaminen ei häirinnyt.

Tämän kynttilän tuoksu jää todellakin pitkäksi ajaksi asuntoon leijumaan. Kotiin tullessa sen haistaa ovelta ainakin pari päivää polttamisen jälkeen. Tuoksu on silloin mieto ja kotona ollessa en haista sitä enää ollenkaan, ellen siis kynttilää parhaillaan polta.

Lopullinen arvio: Ihan hyvä, mutta en ostaisi toista samanlaista uudelleen. Vanilja on minun makuuni liian voimakas tässä. Enkä ennen tämän polttamista edes tiennyt että vanilja huonetuoksuna häiritsee minua tällä tavoin. Makeus tuoksussa ei haittaa ja pumpkin spicen mausteisuus on ihana vivahde. Kynttilä on söpö ja näyttää kivalta poltettaessa. Sopii syksyyn ja talveen.

Notes:

  • Creamy Vanilla, Pumpkin Spice, Homemade Marshmallow, Drizzled Caramel

Tietoa:

  • BBW – Vanilla Pumpkin Marshmallow 3-wick scented candle
  • 411g
  • paloaika 25-45h
  • hinta $22,50

Leave a Reply

Your email address will not be published.