Makeup & Skincare

Tammikuussa loppuneet

  • Lush Plum Rain Suihkugeeli loppui vihdoinkin. Yleensä käytän suihkussa ainakin kahta eri suihkugeeliä fiiliksen mukaan, joten saattaa kestää kauankin ennen kuin saan yhden pullon kokonaan tyhjäksi. Tämä minipullo oli juuri sopivan kokoinen tällaisessa satunnaiskäytössä, eikä siis onneksi kestänyt kuukausia saada sitä loppumaan. Tuoksu oli ihana luumuinen ja raikas. Voisin ostaa uudelleenkin, mutta tällä hetkellä käytössä suosikkini Lord Of Misrule joten kestää kyllä kauan ennen kuin on tarvetta hankkia lisää suihkugeelejä.
  • Philosophy When Hope Is Not Enough Seerumi oli yksi suosikeistani ja siitä lisää täällä. Haluaisin ostaa vaikka heti uuden tilalle, mutta tällä hetkellä olisi myös paljon muita seerumeita joita haluaisin kokeilla. Saa nähdä mihin lopulta päädyn.
  • Drybar Detox Dry Shampoo on Sephora ostos viime kesältä. Toimii miten lupaakin, olen tykännyt. Miinuksena tummiin vaatteisiin helposti jäävä vaalea pöly. Myös tuoksu on tässä voimakas, vaikka ihan miellyttävä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.