Makeup & Skincare

Mitä löytyy custom meikkipaletistani?

Omalla kohdallani innostus luomiväreihin alkoi kunnolla oikeastaan vasta kun bongasin magneettiset custom meikkipaletit ja yksittäisten luomivärinappien maailman. Ennen sitä omistin muutaman paletin, joista käytin oikeastaan vain kahta vuorotellen joka päivä. Ajatus siitä että voisin valita itse mistä väreistä koostan oman palettini houkutteli kovasti.

Tämä paletti on oikeastaan ainut joka on matkustaessa aina mukana. Tässä on kaikki mitä tarvitsen, poskipunaa ja highlightia lukuunottamatta. Palettikokoelmani on tämän hankinnan jälkeen kyllä kasvanut entisestään, mutta silti palaan useasti suosikkivärieni pariin ja tietysti hankin nappeja aina tarpeen mukaan lisää.

  • Varmasti huomaa mitkä värit ovat olleet kovimmassa käytössä, osasta tosin on jo toinen nappi menossa. Suurin osa näistä napeista on Makeup Geekin, pari nappia on Anastasia Beverly Hillsiltä ja pari Morphelta. Makeup Geekiltä ykkössuosikkejani ovat mm. Cherry Cola, Beaches & Cream, Chickadee, Bake Sale, In The Spotlight ja Corrupt. Anastasia Beverly Hillsin Sangria on myös yksi suosikeistani ja todella kovassa käytössä.

  • Samaan palettiin mahtuu vielä toistaiseksi varjostusnapit jotka ovat myös Makeup Geekiltä. Kylmempi sävy Break Up alkaakin olla jo ihan lopussa. Lämpimämpi sävy Bad Habit on myös kovassa käytössä ja nykyään tykkäänkin sekoitella molempia sävyjä yhteen. Lämmintä varjostussävyä saatan käyttää myös aurinkopuuterin tapaan.

Magneettisia paletteja myyvät monet eri kosmetiikkasivustot. Kokoja on useita, joten jokaisen tarpeisiin löytyy varmasti sopiva. Luomivärinappeja valitessa kannattaa panostaa laatuun. Olen tykännyt jo vuosia Makeup Geekin napeista ja myös Anastasia Beverly Hillsin napit ovat erittäin laadukkaita, vaikka niissä hinta onkin hieman korkeampi. Morphen luomivärinapit ovat edullisia, mutta pigmentti ja laatu on niissä huonompi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.