Home & Life

Village Candle – Sugarplum Fairy

Tilasin vähän aikaa sitten uteliaisuuttani tämän kynttilän, koska sen design muistuttaa lähes täysin Yankee Candlea ja halusin tietää onko laatu yhtä hyvä. Kaiken lisäksi nämä ovat edullisempiakin. Synkkä violetti kynttilä houkutteli ulkonäöllään ja myös tuoksunuotit vaikuttivat lupaavilta.

Kynttilän purkki on lähes identtinen ison Yankee Candle purkin kanssa. Tässä kynttilässä tosin on kaksi sydänlankaa yhden sijaan. Tuoksu on makea marjainen ja samettinen, tuo mieleen kylpyvaahdon. Poltettaessa leviävä tuoksu muistuttaa lämmintä vadelmamehua.

Tuoksun voimakkuus on keskitasoa, se tuoksuu selkeästi silloin kun kynttilä palaa, mutta ei aiheuta tukahduttavaa tunnetta asunnossa. Kun kynttilää ei polta, tuoksu haihtuu yllättävän nopeasti pois. Tämä eroaa huomattavasti esim. Bath & Body Works kynttilöistä, sillä ne jäävät tuoksumaan asuntoon jopa päiviksi polttamisen jälkeen.

Lopullinen arvio: Tuoksu on pehmeän marjainen ja rentouttava, tykkään siitä että tämä ei ole liian voimakas. Tykkään myös kahdesta sydänlangasta, sillä nyt kynttilä palaa todella tasaisesti alusta loppuun saakka. Purkki on kiva mutta vähän kolho. Etiketti on söpö ja tykkään tumman violetista värityksestä. Ostaisin ehkä uudelleenkin, mutta haluan kokeilla myös merkin muita tuoksuja.

Notes:

  • luumu, vadelma, seetripuu, amber

Tietoa:

  • Village Candle – Sugarplum Fairy
  • 602g (large jar)
  • paloaika 170h
  • hinta n.22,60€

Leave a Reply

Your email address will not be published.