Makeup & Skincare

My Everyday Makeup Look

Varmasti jokaisella meikkaajalla on tietty tuttu ja turvallinen meikkilook johon palata kiireisenä arkena. Joskus tosin aikaa ei ole kuin ripsiväriin, jos siihenkään. Mutta jos aikataulu sallii ja ehdin edes hetken viettää peilin edessä, yleensä tämä on se meikki mihin päädyn.

Aamulla pesen kasvoni pelkällä vedellä tai joskus kevyesti pesuaineella. Lisään kosteusvoiteen ja annan sen imeytyä hetken, jonka jälkeen lisään meikinpohjustusvoiteen. Tällä hetkellä käytössä on Monuskin Illuminating Primer tai Milk Makeup Blur Stick.

Meikkivoiteeni on tällä hetkellä sekoitus Fenty Beauty Pro Filt’r ja Lumene Longwear Blur meikkivoiteita. Tämä yhdistelmä toimii ihollani erittäin hyvin ja tykkään sen peittävyydestä. Jos en ehdi sekoitella, käytän pelkkää Lumenea. Lisään silmänalusiin Tarte Shape Tapea ja lopuksi puuteroin irtopuuterilla silmänaluset ja vain kevyesti kasvojen alueen.

Lisään kevyen varjostuksen Makeup Geekin varjostusnapeilla. Joskus lisään aavistuksen myös Physicians Formula Butter Bronzer aurinkopuuteria. Poskipuna ei ole välttämätön minulle, mutta yleensä käytän joko Essencen Matt Touch Blushia tai Sephorasta synttärilahjana saamaani Tarten matkakokoista nudea poskipunaa.

Silmämeikki vaihtelee sen mukaan kuinka paljon aikaa on käytettävissä ja tietysti sen mukaan millainen fiilis on. Lempisävyjäni silmämeikissä ovat kaikki marjaiset punaiset sekä ruskean eri sävyt. Kovassa käytössä ovat mm. Makeup Geek luomivärinapit sekä JSC Androgyny paletti ja myös vanha suosikkini KVD Monarch paletti.

En käytä eyelineria arkena välttämättä ollenkaan. Taivutan ripset ja lisään ripsiväriä (tällä hetkellä käytössä L’Oréal Paradise Extatic). Tämän lisäksi täydennän kulmat joko kulmakynällä (ABH Brow Definer) tai jollain haluamallani luomivärillä.

Huulipuna on mulle tärkeä juttu, käytän niitä lähes päivittäin. Arkena toimii parhaiten pitkäkestoiset mattapunat, joista tämänhetkinen suosikkini on JSC Velour Liquid Lipstick sävyssä Celebrity Skin.

Lopuksi vielä meikinkiinnityssuihke ja siinä se.

Joillekkin tällainen ”Arkilook” saattaa kuulostaa turhan aikaavievältä, mutta itse tykkään herätä vaikka 15min aikaisemmin ja keskittyä hetken rauhassa meikkaamiseen ja valmistautua alkavaan päivään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.