Home & Life, Other

Outoja yksityiskohtia meiltä

Olen itse kiinnostunut näkemään mitä kaikkea erikoista ja ”outoa” ihmisillä on kotona. Kiinnostavaa kuulla onko tavaroilla joku tarina vai miksi sellaisia on haluttu hankkia. Ajattelin siis näyttää pari erikoista juttua meiltä. Postaan ehkä joskus myöhemmin lisää näitä, jos innostun.

Ouija Lauta

  • Koska miksi ei? Haaveilin tästä älyttömän pitkään ja todellakin hankin sen lopulta vaan ilman kummempaa syytä. Lauta on vilahdellut aijemminkin blogissa mm. bannerissa ja myös instagramissa kivana kuvausrekvisiittana. Ja kuten kuvasta näkyy, omistan myös paljon kirjoja. Tuntuu että joskus sekin saattaa olla jo outo yksityiskohta.

Kaksi Titanic Boarding Passia jääkaapin ovessa

  • Nojoo ei ne nyt niin kummallisia ole, mutta jännä ”tuliainen” Vegasin Titanic näyttelystä. Siellä pääsyliput oli näitä Titanic Boarding Passeja joissa on ihan oikean Titanicilla olleen henkilön tiedot takapuolella ja näyttelyn lopuksi tehtävänä oli tarkistaa miten mahtoi meidän lippujen henkilöille käydä silloin 1912.

Vinyylilevyjä ja levysoitin

  • Ei tämäkään ennenkuulumatonta ole, mutta tykkään kerätä musiikkia edelleen ihan fyysisinä versioina. CD-levyjä on helvetillinen määrä, mutta tykkään myös kovasti vinyylilevyistä ja kuuntelen niitä edelleen usein. Lapsuudenkodissani kuunneltiin paljon vinyylejä kun olin pieni ja luulen että innostus on tarttunut sieltä mukaani.

 

Mitä outoa/jännää/hauskaa/erikoista sinulta löytyy?

Leave a Reply

Your email address will not be published.