Makeup & Skincare

Wild Ferns Manuka Hunajanaamio

Silloin tällöin tulee vastaan joku tuote tai asia josta kehitän itselleni päähänpinttymän ja alan kuumeisesti etsiä tietoa aiheesta. Tällainen päähänpinttymä minulle muodostui Manuka hunajasta. Ensimmäisen kerran kun etsin kyseisiä hunajapurkkeja nettikaupasta ällistytti niiden kova hinta. Alkujärkytyksen laannuttua kiinnostus vain kasvoi, ehkä hinta on korkea koska tämä oikeasti toimii?!

Nimi Manuka tulee pensaasta, jonka kukkien nektaria mehiläiset keräävät. Tämä pensas kuuluu tea tree -ryhmään jonka lajeilla on luonnollisia antibakteerisia vaikutuksia. Kyseisiä pensaita kasvaa ainoastaan Uudessa Seelannissa. Manuka hunajasta on tunnetusti apua mm. vatsavaivoihin, erilaisiin viruksiin ja sieni-infektioihin sekä se auttaa myös haavojen ja palovammojen hoidossa.

Hunajaa voi nauttia lusikallisen päivittäin ihan sellaisenaan, mutta sitä on myös laajalti käytetty ihonhoitotuotteissa raaka-aineena.

Joulukuussa ostin kokeiluun ensimmäisen Manuka hunajaa sisältävän kosmetiikkatuotteeni. Wild Ferns Manuka Honey Conditioning Face Mask. Naamio lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, se sisältää mm. e-vitamiinia, kollageenia ja antioksidantteja. Käytön jälkeen ihosta pitäisi tulla terveen hohtava ja nuorekkaampi.

Olen käyttänyt naamiota nyt lähes joka viikko noin 1-2 kertaa viikossa. Tuote on geelimäistä ja helposti levitettävää. Se tuntuu mukavan viileältä levitettäessä, eikä kuivuessaan kiristä ollenkaan. Heti ensimmäisenä huomaa naamion kirkastavan vaikutuksen. Iho näyttää käytön jälkeen heleältä ja raikkaalta sekä tuntuu napakalta ja kosteutetulta. Parhaimman tuloksen olen saanut kun olen kuorinut kasvot kevyesti ennen naamion laittoa. Meikkivoide levittyy kasvoille upeasti naamion käytön jälkeen.

Olen kaikin puolin tyytyväinen tähän tuotteeseen. Mitään maailmaa mullistavia muutoksia sillä tuskin saa aikaan, mutta kosteutus ja heleytys on aina hyvä juttu! Haluan ehdottomasti tutustua myös tämän merkin muihin tuotteisiin, sekä myös eri merkkien Manuka naamioihin. Täytyy lisäksi ehkä viimein ostaa se överi kallis purkki syötävää Manuka hunajaa ja kokeilla sen vaikutusta myös sisäisesti käytettynä.

Wild Ferns tuotteet: https://hunajaaiholle.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published.