Makeup & Skincare

Helmikuussa loppuneet

  • Glamglow Thirstycleanse on ollut kuivalle talvi-iholle hyvä ja kosteuttava pesuaine. Se poisti meikin, eikä jättänyt kiristävää tunnetta iholleni. Pullo on tosin vähän outo. Sitä ei saa mitenkään auki ja tuntuu että tuotetta saattaa mennä hiukan hukkaan, koska ihan kaikkea ei saa kaivettua ulos.
  • Balmain Moisturizing Conditioner tyhjeni vihdoinkin. Tuntuu että hoitoaine kestää minulla käytössä älyttömän kauan. Ostin tämän joskus kauan sitten samaan aikaan merkin shampoon kanssa. Molemmat olivat ihan ok. Tämä on tosi hyvän tuoksuista.
  • Thisworks In Transit Camera Close-Up matkakoko tuli minulle Lookfantastic joulukalenterista. Käytin tätä lähinnä primerina ja tykkäsin kyllä. Se jättää ihon hiukan tahmeaksi joten meikkivoide tuntuu kiinnittyvän siihen hyvin. Saatan ostaa tämän täysikokoisena jossain vaiheessa.
  • Clinique Take The Day Off meikinpuhdistusliinat ovat olleet suosikkejani jo pitemmän aikaa. Ne ovat pehmeitä ja sopivan kosteita ja poistavat meikin hyvin kasvoilta. Myös nestemäiset mattapunat lähtevät näillä hyvin. Iso plussa myös suljettavasta kannesta. Vihaan pakkauksia jossa kantena on vain tarra, joka ei koskaan tahdo pysyä kiinni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.