Makeup & Skincare

Jimmy Choo edP.

Alkutuoksu: Päärynä, Appelsiini, Vihreät nuotit

Sydäntuoksu: Tiikeriorkidea

Pohjatuoksu: Toffee, Patsuli

Jimmy Choon nimikkotuoksu julkaistiin vuonna 2011. Se on makea ja naisellisen viettelevä tuoksu. Alkutuoksussa on hedelmäistä makeutta joka pehmenee ihon lämmöstä nopeasti toffeiseksi, mutta patsulin mausteisuus tuo pohjatuoksuun sopivan erikoisen efektin.

Tämä tuoksu säilyy iholla todella kauan. Alussa makeus saattaa hieman pelottaa, mutta tykkään tässä tuoksussa siitä kuinka nopeasti se muuttuu pehmeämmäksi ja jopa miedoksi iholla. Mielestäni tämä tuoksu sopii iltaan, mutta itse olen käyttänyt tätä myös päivisin. Tuoksun pitkäkestoisuuden vuoksi sitä ei tarvitse aamun jälkeen edes lisäillä kertaakaan. Pullo on tumma ja kaunis. Sen kuviointi on saanut inspiraationsa murano lasista.

Jos olet makeiden hedelmäisten hajuvesien ystävä, suosittelen kokeilemaan tätä Jimmy Choo tuoksua!

See you soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.