Music & Movies

Maaliskuun Suosikit (Musiikki, Elokuva & TV)

Musiikki:

  • Madonna – Nothing Really Matters

Tässä kuussa olen kuunnellut paljon vanhoja suosikkeja. Madonnan Ray Of Light albumi on ehdottomasti yksi niistä. Rakastin pienenä Frozen musiikkivideota ja ylipäänsä tummatukkaista gootti-Madonnaa. Nothing really matters biisi on soinut paljon, koska se on niin tarttuva ja kiva lauleskella mukana.

  •  Janet Jackson – You

Fanitin naperona Michael Jacksonia ja myös Janetia ihan täysillä. The Velvet Rope albumi löytyy omista kokoelmista ja tätä tuli kuunneltua älyttömän paljon joskus. You biisi on edelleen mainio ja kuulostaa tuoreelta.

  • Moonspell – Antidote

Moonspell on myös vanha suosikki, tosin hiukan tuoreempi kuin Janet.

  • Massive Attack – Black Milk

Massive Attack on rentouttavaa musiikkia. Ensimäisessä asunnossani oli kylpyamme, jossa monet kerrat kylvin kuunnellessani Massive Attackia. Tämä biisi muistuttaa minua siis rauhoittavista kylpyhetkistä.

TV:

  • F Is For Family

Tätä katsottiin mieheni suosituksesta ja olihan se hauska. Seuraavaa kautta odotellessa.

  • The Office (US)

Tämä on ollut kiva sarja katsella kun mitään muuta tekemistä ei ole.

  • American Crime Story

The Assassination of Gianni Versace on ollut yllättävä kausi. Sarja on tietysti enemmän keskittynyt sarjamurhaaja Andrew Cunananin tarinaan, Versacen ollessa osa sitä. Todella pysäyttävä ja järkyttävä, mutta samalla todella mielenkiintoinen.

  • Jenny+ (yle areena)

Tämä sarja eksyi minun elämääni juuri oikeaan aikaan. Koko alkuvuosi on ollut täynnä muutoksia ja nyt olen yrittänyt palauttaa ajatuksiani oikeille taajuuksille, tästä sarjasta on ollut siihen paljon apua. Suosittelen katsomaan!

Elokuvat:

  • Birdman

Tämä tuli katsottua taas pitkästä aikaa. Birdman on niin ihanan outo elokuva täynnä loistavia roolisuorituksia. Plussaa tulee myös erikoisesta “one shot” kuvaustyylistä.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.