Makeup & Skincare

Uusia Suosikkeja The Body Shopilta

Jokin aika sitten suuntasin The Body Shoppiin tarkoituksenani ostaa uusi kasvonaamio. Se löytyikin, mutta huomasin myös uutuuksissa erikoista Body Yogurt vartalovoidetta.  Voide lupaa imeytyä sekunneissa ihoon eikä jätä rasvaista tunnetta.

Kevään koittaessa myöskään vartalon iho ei ole enää niin kuiva, joten ajattelin kokeilla tätä vartalo yogurttia. Tuoksuksi valitsin ihanan mantelimaidon. Voide tai yogurtti on ohuen geelimäistä ja todella imeytyy ihoon nopeasti jättäen jälkeensä vain kosteutetun ihon, eikä tunnu yhtään rasvaiselta. Tuoksu on sopivan makea mutta neutraali. Varmasti ostan tätä lisää!

Naamioksi valikoitui Japanese Macha Tea naamio. Se lupaa syväpuhdistaa ihoa, kirkastaa ja suojata ihoa ilmansaasteilta.

Se sisältää mm. antioksidanttista macha teetä, voikukkauutetta sekä rauhoittavaa aloe veraa. Iho tuntuu naamion käytön jälkeen pehmeältä ja kuulaalta sekä olen huomannut punoituksen rauhoittuvan ainakin hetkellisesti naamion käytön jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.