Food & Drink

Suosikkilounas atm.

Olen helppojen kasvislounaiden suuri ystävä ja tykkään erityisesti ruoista missä on yhdistettynä jotain lämmintä ja jotain raakaa/kylmää. Tässä lounaassa on uunissa paahdettuja kikherneitä, jonka ohjeen löysin Pidempi Korsi blogista. Tykkään sekoittaa kikherneet keitettyyn riisiin ja koota sitten päälle muhkean salaatin mikä sisältää milloin mitäkin. Tällä kertaa mukaan pääsi mm. porkkanaa, tomaattia, paljon tuoretta pinaattia sekä hieman vegaanista “mozzarella style” raastetta. Päälle heitin tuoretta korianteria, koska se on parasta ja sopii kaikkeen!! Kastikkeeksi valitsen yleensä Sweet Chili & Ginger kastiketta sekä hieman vegaanista aiolia.

Salaattiin kelpuutan myös esim.

  • Oliiveja
  • Artisokan sydämiä
  • Avokadoa
  • Kurkkua
  • Tuoretta basilikaa
  • Jääsalaattia
  • Rucolaa
  • Helmicouscousta

+Mitä milloinkin sattuu jääkaapista löytymään!

Inspiraationa tässäkin on ollut Pidempi Korsi -blogin ihana Buddha kulho.

Hyvää Ruokahalua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.