Makeup & Skincare

Sephora Haul (Stockholm Edition)

 

Viime viikolla tuli pyörähdettyä keväisessä Tukholmassa ja tottakai piti samalla myös katsastaa paikallisen Sephoran tarjonta. En ole aijemmin käynyt Tukholman Sephorassa ja se yllätti pienuudellaan. Silti mukaan tarttui muutama todella kiva ja “tarpeellinen” juttu.

  • Fenty Beauty Pro Filt’r 

Fenty Beauty telineestä himoitsin vaikka mitä. Juuri ilmestynyt Body Lava Luminizer kimalsi upeasti, mutta hinta oli ihan liian suolainen. Viime syksynä hankkimani Pro Filt’r meikkivoide on ollut yksi parhaista ikinä. Yhdistettynä Lumene Longwear blur meikkivoiteeseen se kestää koko päivän mattaisena, mutta ei näytä kuivalta ihollani. Uusi pullo odottaa nyt vanhan tyhjentymistä.

  • Benefit Roller Lash

Roller Lash on yksi suosikki ripsiväreistäni. Halusin vihdoinkin kokeilla arkikäyttöön Roller Lashin ruskeaa versiota. Se erottelee ja tuuheuttaa ripsiä upeasti, mutta samalla näyttää luonnollisemmalta kuin musta ripsiväri. Tykkään!

  • Kat Von D Lock-It

Minulla on kokemusta Lock-It meikkivoiteesta ja se ei ole suosikkini, mutta halusin silti antaa mahdollisuuden tälle peiteaineelle. Tämän testailua täytyy jatkaa vielä vähän aikaa.

  • Sephora Daily Makeup Brush Cleaner

Kätevä siveltimien pesuaine matkalle mukaan tai kiireisiin arkiaamuihin kotona.

  • Sephora Dry CONDITIONER

Tämän ostin koska olen idiootti… 😀 Kassalla huomasin telineen ja tajusin että en muistanut pakata kuivashampoota mukaani ollenkaan ja näin pullon jossa lukee dry jotain… Vasta paljon myöhemmin tajusin että tämä ei ole dry shampoo vaan conditioner.

  • Sephora Cream Lip Stain 25

Näitä tulee ostettua melkein joka kerta, koska tykkään tästä cream lip stain koostumuksesta tosi paljon. Kuvassa tämä näyttää aika punaiselta, mutta luonnossa hieman tumman oranssihtava.

 

Ostin myös Sephorasta vielä muhkean puuterisiveltimen ja se pääsi heti käyttöön, joten se unohtui kuvata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.