Makeup & Skincare

Marc Jacobs Daisy Twinkle (EdT)

Alkutuoksu: Punaiset marjat, Orvokin lehdet

Sydäntuoksu: Orvokki, Valkoiset kukat

Pohjatuoksu: Vaalea puu

Marc Jacobsin uusi Daisy Twinkle ilmestyi maailmanlaajuisesti tammikuussa 2018. Daisy sarja on saanut alkunsa vuonna 2007 ja joka vuosi se laajenee uusilla limited edition tuoksuilla.

Minun makuuni alkuperäinen Daisy oli liian kirpeä ja voikukkamainen. En ole tosin pitkään aikaan nuuskinut kyseistä tuoksua, joten voi olla että nyt pitäisinkin siitä. Tämä Daisy Twinkle sen sijaan ihastutti orvokkisella keveydellään. Iholla tuoksu on puuterimainen ja pehmeän romanttinen. Mielestäni loistava kevät ja kesätuoksu. Toinen keväinen suosikkini on Daisy Dream.

Pullo on kaunis ja romanttinen vaaleanvioletti, korkissa on Daisy tuoksuille ominaisia kukkasia. Ehdottomasti söpöin hajuvesipullo minkä minä omistan. Tuoksun kesto on keskitasoa, se säilyy mietona häivähdyksenä pitkään. Voimakkaan tuoksun ystävä voi joutua lisäämään tätä päivän mittaan useamman kerran.

Tästä tuoksusta tuli heti yksi suosikeistani ja on minulla varmasti kovassa käytössä koko kevään ja kesän ajan!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.