Makeup & Skincare

Huhtikuussa loppuneet

Huhtikuun aikana tyhjenikin ihan mukavasti purkkeja, sillä maaliskuussa en saanut tyhjäksi mitään mainitsemisen arvoista. Tässä siis olisi taas menneen kuukauden roskat.

  • Nivea Daily Essentials Micellar Water

Tätä käytän joka päivä meikin poistoon. Uusi samanlainen on jo käytössä.

  • Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil

Sain tämän kasvoöljyn joulukalenterista. Ihanan kevyt ja tuoksuu todella hyvältä. Olen käyttänyt tätä monesti meikin alla tai meikittöminä päivinä pelkästään. Kosteuttava eikä jätä kasvoja liian öljyisen näköisiksi. Tämän loputtua olen ottanut käyttöön Mossan kasvoöljyn, josta lisää joskus myöhemmin.

  • Lumene Longwear Blur meikkivoide

Tämä on myös lähes päivittäisessä käytössä ja uusi on jo ostettu. Paras kombo iholleni tällä hetkellä on Longwear blur yhdistettynä Fenty Beauty Pro Filt’r meikkivoiteeseen.

  • Lumene Harmonia Nutri-Recharging kosteusvoide

Talvella ihoni oli todella kuiva joten tämä voide oli kovassa käytössä. Nyt iho on huomattavasti paremmassa kunnossa ja näin paksulle voiteelle ei ole tällä hetkellä tarvetta. Käytössä on Clinique Moisture Surge ja ajoittain Mossa kasvoöljy tuomaan lisäkosteutusta.

  • Bath & Body Works Marshmallow Pumpkin Latte Body Cream

Tämä voide oli minulla käytössä lähinnä käsivoiteena ja kesti siksi todella pitkään. Nyt jäljellä ei ole kuin ehkä yksi tai kaksi turausta jos oikein puristaa. Tämä tuoksuu niin hyvältä ja kosteuttaa ihoa mukavasti. Tällä hetkellä käytän käsivoiteena viime kesänä ostettua BBW:n Waikiki Beach Coconut voidetta jonka tuoksu tuo mieleen unohtumattoman Las Vegasin reissun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.