Makeup & Skincare

Yves Saint Laurent Vinyl Couture Mascara

Laivalla tax free-hintojen innoittamana kotiutin vihdoin jo kauan haaveilemani YSL Vinyl Couture Mascaran sävyssä 3 I’m The Excitement. Kyseessähän on siis vihreä ripsiväri.

Mulla on nyt meneillään joku kausi, kun haluan ripsivärini olevan kaikkea muuta kuin tavallinen musta. Samalla reissulla tuli nimittäin hankittua myös ruskea ripsiväri. Tämä tietty vihreä on pyörinyt mielessä kuitenkin jo hyvän aikaa, koska en missään nimessä halunnut neon vihreää mascaraa. Tässä vinyyliripsivärissä sävy on ihanan intensiivinen ja tumma, se korostaa omaa silmieni väriä.

Mascara on voidemaista ja levittyy helposti. Tuoksu tässä on todella voimakas ja hajuvesimäinen. Se kuitenkin haihtuu ripsivärin kuivuessa. Harja on tuuheahko ja aiheuttaa ainakin minulla hieman vaikeuksia alaripsien kanssa. Väri on tumma ja upea. Olen käyttänyt tätä usein yläripsissä tuomassa jännää efektiä muuten ehkä tavanomaiseen silmämeikkiin. Se kestää hyvin koko päivän leviämättä yläluomelle eikä rapise myöskään pitkin poskia.

 

Tämä oli nappiostos ja tällä hetkellä himottelisi hankkia myös sähkönsininen ripsiväri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.