Makeup & Skincare

Mossa Vitamin Oil Cocktail

Erilaiset kasvoöljyt ja seerumit ovat jo pitkään olleet suosikki ihonhoitotuotteitani. Ihoni tarvitsee ajoittain kosteusboostia ja tämän lisäksi jostain syystä rakastan käyttää pipetillisiä kosmetiikkatuotteita. Edellisen kasvoöljyn loputtua mieli teki kokeilla jotain uutta, joten päädyin tutustumaan Mossan tuotesarjaan.

Mossa on Latvialainen luonnonkosmetiikkaan keskittyvä merkki. Sarja sisältää tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille, jotka ovat täynnä vitamiineja ja antioksidantteja pohjoisen marjoista. Valitsemani Vitamin Oil Cocktail nousi nopeasti yhdeksi suosikkiöljyistäni.

Tämä kasvoöljy sisältää mm. luomuvadelma- ja tyrniöljyä sekä jojobansiemenöljyä, manteliöljyä, avokado- ja ruusunmarjaöljyä + monia muita! Tuotetta voi käyttää aamuin-illoin, se lupaa palauttaa ihon hehkun ja kosteuden.

Ihoni voi tällä hetkellä paremmin kuin pitkään aikaan ja tällä kasvoöljyllä on varmasti osuutta asiaan. Käytän öljyä tällä hetkellä ainoastaan iltaisin ja usein tuntuukin että ihoni ei muuta pesun jälkeen tarvitsekaan. Öljy imeytyy nopeasti ja jättää jälkeensä kosteutetun tunteen ja aamulla iho näyttää heleältä ja tuntuu super pehmeältä.

30ml pullo on todella riittoisa, sillä muutama pisara öljyä riittää koko kasvoille ja kaulalle mainiosti. Öljyssä on marjainen luonnollinen tuoksu. Ainut miinus tulee pullon pipetistä, joka hieman vuotaa. Tämä ongelma on tosin aika pieni ja varmasti kyse on vain minun pullostani.

Jos etsinnässä on toimiva kasvoöljy jossa on myös hinta kohdallaan, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.