Makeup & Skincare

Tämän hetken suosikit (Kosmetiikka)

Tässä postauksessa halusin esitellä muutaman sekalaisen kosmetiikkasuosikkini ja kertoa vähän miksi ne ovat olleet kovassa käytössä, etenkin juuri nyt kesän kynnyksellä.

 

  • Bath & Body Works suihkugeeli At The Beach

Tämä suihkugeeli kuuluu BBW:n Signature Collectioniin joka käsittääkseni tarkoittaa että kyseinen tuoksu kuuluu merkin valikoimiin aina. At The Beach tuo todellakin tuo mieleen päivän hiekkarannalla. Tuksunuoteissa on temppelipuun kukkaa, kookosta sekä hieman myskiä ja meriveden suolaisuutta. Suihkugeelinä se on perus hyvä, mutta tuoksu on aivan ihana ja jää iholle suihkun jälkeenkin vähäksi aikaa viipyilemään.

  • The Body Shop Tea Tree kuorinta

Suihkussa sijaitsee myös tämä tuote, eli teepuuöljyä sisältävä The Body Shopin 3 in 1 kuorinta. Käytän tätä ehkä kerran viikossa kasvoilleni suihkun aikana, jos iholla on paljon epäpuhtauksia niin tulee käytettyä useamminkin. Tekee kasvoista raikkaan ja puhtaan tuntuiset ja ehkäisee uusien näppyjen syntymistä.

  • Smashbox Photo Finish Primerizer

Tästä on nopeasti tullut suosikki primerini ikinä! Ihanan kosteuttava ja meikkivoide tarraa tähän mielestäni todella hyvin. Ihohuokosia peittämään lisään joskus vielä Milk Makeup Blur Stickiä.

  • Linda Hallberg Cosmetics Flash Crayon: Ory

Linda Hallbergin meikkisarja on mielettömän innovatiivinen monikäyttöisillä tuotteillaan ja näitä kyniä haluaisin vaikka kuinka monta. Tätä voi käyttää silmissä, kasvoissa, vartalolla, huulissa yms. Sävynä kultainen kimallepommi Ory. Tätä sävyä käytän eniten silmien sisänurkissa.

  • Balmain Ash Toner Pigmenttisuihke

Vaalensin hiuksiani hieman ja nyt taistelen keltaisuutta vastaan erilaisilla hiustuotteilla joista suosikkini on tämä pigmenttisuihke. Se neutraloi keltaisuutta ja tuoksuu niin hyvältä. Helppo käyttää ja ei tahraa käsiä.

  • Benefit Roller Lash: Brown

Benefitin Roller Lash mascara on jo pitkään ollut yksi suosikeistani eikä siis ollut yllätys että tykästyin tähän ruskeaan versioon myös. Koko kevään olen käyttänyt enemmän värillisiä ripsivärejä kuin mustaa. Ruskea on kivan neutraali ripsissä, tuo syvyyttä silmiin ja tuuheuttaa sekä taivuttaa ripsiä.

  • Urban Decay x Gwen Stefani huulipuna Ex-Girlfriend

Urban Decay ja Gwen Stefani tekivät yhteistyönä meikkikokoelman vuonna 2015. Muut kokoelman tuotteet eivät niin kiinnostaneet silloin, mutta lopulta hankin huulipunan sävyssä Ex-Girlfriend. Se on ihana hento nude joka jättää huulet mehukkaan kiiltäviksi. En tykkää yhtään huulikiiltojen tahmaisuudesta, mutta tässä huulipunassa sitä ei onneksi olekkaan. Hyvä sävy hellepäivien meikkiin.

See you soon!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.