Makeup & Skincare

Gucci Flora Anniversary Edition (EdT)

Alkutuoksu: Sitrus, Pioni, Mandariini

Sydäntuoksu: Ruusu, Osmanthus-kukka

Pohjatuoksu: Patsuli, Santelipuu

Tämä Gucci Flora Anniversary Edition on vuonna 2016 julkaistu tuoksu. Hajuvesi juhlistaa Guccin vuonna 1966 alun perin Grace Kellylle suunnittelemaa  huiviin painettua kukkakuosia, josta Gucci Flora tuoksut ovat saaneet inspiraationsa.

Tuoksu on viettelevä ja naisellinen. Voimakkaan ruusuinen sekä hieman hedelmäinen, mutta mielestäni ei kuitenkaan kovin makea. Kun Marc Jacobsin Daisy Twinkle on kepeän tyttömäinen, tämä hajuvesi on mielestäni enemmän “aikuismainen” kukkaistuoksu. Se on sopivan ryhdikäs arkituoksuksi, mutta taipuu hyvin myös iltakäyttöön. Sopii hyvin täydentämään kukkaistuoksuista pitävän hajuvesikeräilijän kokoelmia. Tämä tuoksu on ollut tykätty ja todella paljon käytetty kuten pullon tyhjyydestä huomaa. Flora sarjasta löytyy varmasti jokaiselle kukkaisfanille jotakin.

Pullo on simppeli ja kaunis. Pohjasta pilkistää Flora kukkakuvio ja kaulaan on sidottu musta nauha. Pullo on myös suhteellisen kestävä, nimittäin pudotin sen joskus kylpyhuoneen lattialle vahingossa ja se säilyi ehjänä. Vain pieni lommo jäi muistoksi yhteen kulmaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.