Makeup & Skincare

Toukokuussa loppuneet

Toukokuun vähäiset roskat tulisi tässä.

  • Issey Miyake Pleats Please hajuvesi

Tämä on ollut loppumaisillaan jo pitkään, kunnes vihdoin sain suihkauteltua viimeisetkin tuoksupisarat pullosta yhtenä päivänä. Tykkäsin tästä hajuvedestä kovasti, vaikka vielä enemmän pidän alkuperäisestä Pleats Please tuoksusta. Täytyy jossain vaiheessa hankkia uusi sellainen.

  • Herman’s Amazing Hair Color: Mathilda

Olen ylläpitänyt uutta hiusväriäni tällä harmaalla suoravärillä. Toimii minun hiuksilleni hyvin ja aion pikaisesti ostaa uuden purkin samaa sävyä.

  • Colourpop No Filter Concealer

Tämäkin putkilo tyhjeni lopulta. Tällä hetkellä käytössä on Kat Von D peitevoide sekä Tarte Shape Tapen jämät, joten uutta samanlaista en ihan hetkeen ole ostamassa. Tämä on silti hyvä ja edullinen peitevoide.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.