Other

This Time Last Year

Tähän aikaan viime vuonna istuin lentokoneessa matkalla Los Angelesiin. Pitkän uuvuttavan lennon aikana katselin mm. Big Little Lies sarjan kokonaan.

Tämä oli toinen kerta Kaliforniassa, joten meillä ei ollut mikään kiire kiertää nähtävyyksiä ja tehdä turistijuttuja. Sen sijaan reissuun sisältyi paljon herkuttelua, piknikkejä, hengailua ja ihanasta säästä nauttimista.

Malibu

Käytiin kuitenkin Six Flags Magic Mountain huvipuistossa, joka oli hurjempi kuin osasin edes kuvitella. Lisäksi pistäydyttiin toistamiseen myös maailman onnellisimmassa paikassa eli tietysti Disneylandissa, johon voisin palata vaikka sata kertaa kyllästymättä!

Six Flagsin vuoristoratoja
Matterhorn Disneylandissa

Tietysti oli pakko myös poiketa Las Vegasissa. Aavikon keskellä sijaitsevassa aikuisten huvipuistossa on jotain niin maagista, että se on pakko päästä kokemaan uudelleen ja uudelleen. Kasinot houkuttelevat vilkkuvilla värivaloillaan pelaamaan, sillä täällä joka päivä on juhlapäivä. Parasta oli kuitenkin seikkailut Red Rockin vuoristossa ja hotellin altaalla rentoutuminen drinkkien kera. Aavikon ilmasto on kuumaa ja kuivaa, se sopii tällaiselle lämpöfanille loistavasti!

Hotellinäkymiä Vegasiin tultaessa
Bellagion suihkulähteet

 

Tällaista oli siis viime vuonna tähän aikaan. Ikävä takaisin reissuun on kova!

Leave a Reply

Your email address will not be published.