Home & Life

Saint Tropez Shore

Kesällä on niin lämmintä ja valoisaa, ettei tule poltettua kovin paljon kynttilöitä. Silti muutamana iltana olen parvekkeella istuessani sytyttänyt tämän Bath & Body Worksin Saint Tropez Shore tuoksukynttilän luomaan Ranskan Rivieramaista tunnelmaa meillekin.

Kynttilän tuoksu on erittäin voimakas ja parfyymimäinen. Tästä tulee mieleen ylellinen design-putiikki tai luksushotelli rantakadulla. Tuoksunuoteissa on bergamottia ja liljoja sekä kookosta, mutta jälkimmäistä ei poltettaessa kyllä erota, mikä on hieman harmi koska kookos on yksi lempituoksuistani.

Kynttilä palaa kauniisti ja tasaisesti, sydänlankoja joutuu ajoittain trimmaamaan ennen sytytystä. Kynttilän purkki ja jopa kansi on tyylikkäästi kuvioitu.

Lopullinen arvio: Kynttilä tuoksuu kyllä hyvältä, mutta en missään nimessä pystyisi polttamaan tätä pienessä asunnossa ilman tuuletusta, niin voimakas tuoksu tässä on. Parvekkeella poltettaessa tuoksu laimentuu hieman ja on mukavampi nenään. Enemmän tykkään silti luonnollisemmista tuoksuista kynttilässä, tässä tuoksu on todella hajuvesimäinen. Kynttiläpurkin design on iso plussa.

Notes:

  • Sea Salted Bergamot, Sun Lilies, Cote D’azur Coconut

Tietoa:

  • Bath & Body Works 3-Wick Scented Candle
  • 411g
  • paloaika 25-45h
  • hinta $22,50

Leave a Reply

Your email address will not be published.