Makeup & Skincare

Sephora Haul (Nice Edition)

Kesäloman kunniaksi suuntasimme mieheni kanssa lomalle Nizzaan. Viikko aurinkoa, merta ja rentoutumista teki molemmille todella hyvää. Vaikka suurimman osan ajasta vietimmekin rannalla tai vanhassa kaupungissa, ehdin myös käväistä pari kertaa paikallisessa Sephorassa (tottakai). Ostoskoriin valitsin tällä kertaa lähes pelkästään tuotteita, joita todella koin tarvitsevani. Mukaan mahtui silti pari heräteostostakin. Kumma kyllä en ostanut silti yhtään nestemäistä huulipunaa. 😀

  • Belif The True Cream – aqua bomb

Tällä hetkellä käytössä oleva Clinique Moisture Surge alkaa olla jo tyhjä, joten oli aika hankkia uusi kasvovoide. Belif merkki on kiinnostanut jo pidemmän aikaa ja aqua bomb tuntui testatessa ihanan kosteuttavalta, mutta kevyeltä voiteelta.

  • Boscia Charcoal Jelly Ball Cleanser

Tarkoituksena ei ollut tällä reissulla ostaa putsaria, mutta näin boscian hyllyn ja piti heti käydä tarkistamassa löytyykö heiltä tätä hauskaa palloa. Löytyihän se, joten tämä oli tietysti pakko ostaa kokeiluun.

  • Make Up Forever Step 1 Redness Correcting Primer

Punaisuutta neutraloiva primer on ollut harkinassa pitkään ja päädyin tähän Make Up Foreverin Step 1 primeriin. Koostumus on ihanan kevyt ja jättää pehmeän ja sileän pinnan iholle.

  • Kat Von D Brow Struck dimension powder & 75 powder brow brush

Kulmien meikkaukseen käyttämäni tuotteet ovat yleensä todella epäkäytännöllisiä matkustaessa ja vähän muutenkin, joten kun näin uudet KVD kulmatuotteet hyllyssä esillä piti niitä heti päästä testailemaan. Helpoin kulmatuote minun käytössäni on aina ollut puuterimainen värinappi ja päädyinkin Brow Struck dimension powderiin sävyssä medium brown. Halusin myös ehdottomasti nro 75 kulmasiveltimen joka on tarkoitettu juuri käytettäväksi tämän Brow Struck tuotteen kanssa.

  • Fenty Beauty Gloss Bomb & Pro Filt’r Amplifying Eye Primer

Jo Tukholman reissulta palatessa minua jäi harmittamaan, kun en sieltä napannut Gloss Bomb huulikiiltoa. Nyt se piti tietysti ostaa omaksi heti. Uudet Fenty tuotteet olivat juuri saapuneet Sephoraan kun käväisin siellä toisen kerran vielä ennen kotimatkaa ja niistä eniten puhutteli Amplifying Eye Primer eli silmämeikille tarkoitettu primer. Art Deco Eyeshadow Base on ollut kovassa käytössä ja purkki alkaa tyhjentyä uhkaavasti, joten uuden primerin hankinta olisi muutenkin ollut pian edessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.