Makeup & Skincare

Kesä- & Heinäkuussa tyhjentyneet

Olen pitänyt pientä taukoa bloggaamisesta ja näitä tyhjiä purnukoitakin on alkanut kertyä parin kuukauden aikana iso kasa. Pari ripsiväriä ja kulmaväri eksyi myös epähuomiossa suoraa roskiin, mutta tässä olisi kesän muut kosmetiikkaroskat.

  • Batiste Dry Shampoo: Fruity & Cheeky Cherry

Batisten kuivashampoota on tullut käytettyä epäsäännöllisen säännöllisesti useamman vuoden ajan. Toimiva ja edullinen kuivashampoo. Fruity & Cheeky Cherry on tämänhetkinen suosikkini. Sen tuoksusta tulee mieleen jostain syystä ihan lapsuus ja barbie hajuvesi!

  • Mario Badescu: Alpha Grapefruit Cleansing Lotion

Ihan hyvä kasvovesi, mutta ei säväyttänyt niin paljon että ostaisin heti uutta samanlaista.

  • Nivea Hawaii Flower & Oil Shower Gel

Ehdottomasti ylellisin ja parhaimman tuoksuinen suihkugeeli mitä marketeissa on saatavilla. Tätä tulee ostettua lisää tasaisin väliajoin.

  • The Body Shop: Tea Tree 3 in 1 Wash-Scrub-Mask

Tämä teepuuöljyä sisältävä kuorinta on ollut yksi suosikeistani. Varmasti jossain vaiheessa tulee ostettua uudelleen, mutta tällä hetkellä käytössä Mossan hiilikuorinta.

  • Nivea Micellar Cleansing Wipes

Perus puhdistuspyyhkeitä. Silmämeikki ei lähde näillä kunnolla, mutta yleensä käytänkin näitä kasvojen pikaiseen puhdistukseen ennen pesua.

  • Clinique Moisture Surge

Ihanan kosteuttava geelivoide. Sopi iholleni hyvin kesällä. Kevyt ja imeytyi hyvin.

  • Sephora: Purifying & Mattifying Mud Mask

Tämä purkki ei ole kokonaan tyhjä, mutta jo niin vanha että pakko heittää pois. Savimainen naamio oli kiva käytössä ja imi epäpuhtauksia iholta vähän samaan tapaan kuin Glamglow Supermud. Tykkään silti enemmän Supermud:ista.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.