Makeup & Skincare

Skincare Favorites atm

Ihonhoito kesällä, varsinkin tällaisena helteisenä kesänä on väkisinkin hieman erilaista kuin muuten. Aurinkotuotteet kuuluvat jokapäiväiseen rutiiniin ja suihkussa tulee piipahdettua välillä kaksikin kertaa päivässä hikisen sään vuoksi. Halusin poimia tähän muutaman tuotteen, joita olen kuluneen kesän aikana käyttänyt paljon ja jotka ovat osoittautuneet hyviksi minun kesäiholleni.

Màdara Nokkossuihke on toimittanut kasvoveden virkaa ihonhoitorutiinissani tänä kesänä ja olen tykännyt tästä suihkeesta kovasti. Nokkonen rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttäkin ihoa ja suihke sisältää myös kosteuttavaa aloe veraa. Suihkin tätä kasvoille aamuin illoin ja silloin tällöin olen suihkinut tätä myös vartalolle rauhoittamaan auringossa kylpenyttä ihoa.

Vichy Ideal Soleil SPF 50 kasvosuihke on toiminut kasvojen ja kaulan alueen aurinkosuojana. Lisäsuojaa antaa tietysti meikkivoiteeni jossa on myös jonkin verran suojakerrointa, mutta tätä voi päivän mittaan helposti suihkauttaa meikin päälle lisää. Se ei jätä jälkiä kasvoille ja tuoksu on mieto. Kasvojen iho on pysynyt hyvin suojattuna auringolta.

The Body Shop Almond Milk Body Yoghurt on ollut loistava kevyt vartalovoide näin kuumana kesänä, kun iho kuitenkin tarvitsee suihkun jälkeen vähän kosteusboostia. Se imeytyy todella nopeasti ihoon eikä jätä jälkeensä rasvaista tunnetta ollenkaan. Tuoksu on kevyt ja ihana.

Boscia Charcoal Cleansing Jelly Ball on suhteellisen uusi tuttavuus vielä, mutta jo nyt tykkään tästä löllöpallosta kovasti. Riittää kun kastelee kasvot ja hankaa palloa ihoa vasten, tuote vaahtoutuu ja meikkivoide ja muu lika irtoaa helposti pois. Iho tuntuu käytön jälkeen jopa narskuvan puhtaalta. Helppo ja nopea käyttää.

Dove DermaSpa Summer Revived itseruskettava kosteusvoide on ollut myös käytössä etenkin alkukesästä jolloin ihoni sävy muistutti lähinnä Casper-kummitusta. Nyt päivetystä on tullut jo jonkin verran vaikka en ole auringossa varsinaisesti makoillutkaan. Tämä voide antaa kevyen lopputuloksen joka kuluu 1-2 suihkussa pois. Se on juuri sopiva aika tällaiselle amatöörilevittäjälle. Jos raitoja tai laikkuja tuleekin, häipyvät ne myös nopeasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.