Makeup & Skincare

Saint (EdP) by Kat Von D Beauty

Alkutuoksu: Myskisalvia, Mirabelle luumu, Jasmiini

Sydäntuoksu: Mantelinkukka, Kielo

Pohjatuoksu: Vanilja, Santelipuu, Myski

Kat Von D Beauty Saint & Sinner tuoksut uudelleenjulkaistiin vuonna 2017. Aiemmin tuoksupari tuli myyntiin vuonna 2009 erilaisissa pulloissa ja käsittääkseni silloin tuoksut eivät myöskään olleet täysin vegaanisia, kuten nyt. Saint on jännittävä ja hieman erilainen kukkaistuoksu. Siinä on itämaisia vivahteita, se on raikas sekä samalla elegantti.

Yllätyin tuoksutellessani näitä hajuvesiä, että pidinkin Saint tuoksusta enemmän kuin Sinneristä. Tuoksunuotit kun kuulostivat Sinner tuoksussa enemmän minun makuuni olevilta. Molemmat tuoksut kuitenkin olivat mielestäni hyviä.

Saint on oivallinen arkituoksu joka on sopiva yhdistelmä raikkautta, viekkautta sekä naisellisuutta. Ihon lämmöstä tuoksu muuntautuu pehmeämmäksi ja tuo esiin vaniljan ja myskin vivahteet. Pullo on älyttömän upea ja ehdottomasti kaunein ja yksityiskohtaisin hajuvesipullo jonka omistan. Kat Von D suunnittelee kosmetiikkasarjansa pakkaukset itse, ja sen kyllä huomaa.

Vaikka erilaisia kukkaistuoksuja olen omistanut useita, en ole silti vielä toiseen tämänkaltaiseen törmännyt. Tätä tuoksua tulee varmasti käytettyä paljon mm. syksyllä sen lämpimän pohjatuoksun takia. Kuitenkin sanoisin että tämä parfyymi sopii mihin vuodenaikaan tahansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.