Home & Life

Woodwick Autumn

Syksy on taas täällä ja olen jo salaa vähän odotellutkin pimeneviä viileitä iltoja, jolloin pääsen taas polttamaan kynttilöitäni. Woodwick kynttilät ovat kiinnostaneet jo pitkään, joten vihdoin sain näitäkin testailtua.

Woodwickin erikoisuus piilee  + mallisessa puisessa sydämessä joka rätisee rauhoittavasti samalla kun kynttilää polttaa. Autumn kynttilä on syksyisen oranssi ja tuoksu tuo mieleen mausteisen omenapiirakan tai kuuman siiderin. Tuoksu on aika voimakas, mutta ei tukahduttava. Vaikka puinen sydän rätisee poltettaessa, se ei kuitenkaan heittele kipinöitä ja palaa muutenkin tasaisesti koko ajan.

Lopullinen arvio: Tämänhetkinen syyslemppari! Ihana omenainen tuoksu ja kaunis syksyinen väritys sopii tämänhetkiseen fiilikseen loistavasti. Tuoksu täyttää huoneen nopeasti, mutta myös haihtuu äkkiä kynttilän sammutuksen jälkeen ilmasta. Ei tuoksu kemialliselta tai keinotekoiselta, vaan ihan oikeilta mausteilta. Ostaisin uudelleen.

 

Notes:

  • Fresh Apples, Spices, Juicy Currant, Cranberry

Tietoa:

  • Woodwick medium candle: Autumn
  • 275g
  • paloaika 60-100h
  • £18.99

Leave a Reply

Your email address will not be published.