Makeup & Skincare

Ole Henriksen Glow Cycle Retin-Alt Power Serum

Syksy on minulle aikaa innostua uudestaan esimerkiksi ihonhoidosta. Kesällä meno on rennompaa ja silloin ei useinkaan jaksa huolehtia kuin korkeintaan aurinkosuojasta ja kosteutuksesta. Näin syksymmällä on enemmän mielenkiintoa pureutua perusteellisemmin kasvojen hoitoon ja erilaisiin tuotteisiin.

Kun ensimmäistä kertaa kuulin seerumista joka sisältää kasvista saatavaa vaihtoehtoa retinolille, olin heti myyty. Ole Henriksen Glow Cycle Retin-Alt Power Serum sisältää mm. Babchi kasvista saatavaa Bakuchiol yhdistettä joka toimii retinolin tavoin tasoittaen ihoa, ehkäisemällä uusien juonteiden syntymistä sekä pienentäen ihohuokosia. Seerumi sisältää myös hedelmähappoja jotka tasoittavat ihon sävyä sekä mm. lakritsinjuuri- ja kamomillauutetta jotka hoitavat ja pehmentävät ihoa. Todellisesta superseerumista on siis kysymys.

Seerumi on lisäksi väriltään pirteän violettia ja se sisältää pienen pieniä hohtavia partikkeleita jotka tuovat tervettä hehkua ja virkeyttä kasvoille sitä levitettäessä. Seerumissa on myös ihana sitruunainen tuoksu, eikä se ärsytä ihoa kuten muut retinol-tuotteet saattavat tehdä.

Retin-Alt seerumi on tällä hetkellä lempivaihe ihonhoitorutiinissani. Rakastan sen tuoksua ja hehkua jonka se tuo kasvoille joka aamu. Tuntuu myös että pienet aknearvet ovat vaalentuneet hieman ja iho on pehmeämpi ja hyvinvoivan näköinen.

Transform plus sarjassa on myös Goodnight Glow Retin-Alt yövoide jossa on enemmän kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, mutta myös tätä seerumia voi käyttää voiteen alla päivin ja öin. Ole Henriksen merkki on minusta kokonaisuudessaan erittäin kiinnostava ja monipuolinen, joten varmasti tulen hankkimaan myös muita merkin ihonhoitotuotteita.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.