Makeup & Skincare

Red Wine Lips & Makeup Tips

Otsikon keksimiseen meni ihan liikaa aikaa, joten hylkäsin ajatuksen fiksummista ja menin suoraa kliseiseen. Joka tapauksessa on tullut shoppailtua kaikkea kivaa syksyistä kosmetiikkaa ja halusin kertoa niistä vähän lisää tässä.

  • Buxom Va-Va-Plump Shiny Liquid Lipstick & Buxom Plumpline lipliner

Buxomin huulituotteet ovat laadukkuudellaan tehneet minusta kertaheitolla fanin. Va-Va-Plump kiiltopuna on älyttömän pigmenttinen ja mehukas, se pysyy huulilla todella pitkään eikä menetä upeaa kiiltoaan. Se tuntuu levitettäessä viileän minttuiselta, mutta tunne katoaa hyvin pian kokonaan huulilta. Va-Va-Plump sävyksi valitsin mystisen Stay The Night, joka on täydellinen punaviinimäinen väri syksyyn. Plumpline huultenrajauskynistä tykkään erityisen paljon niiden jämäkän koon vuoksi. Kynä on normaalia paksumpi ja pysyy tällaisen tumpelon kädessä vakaasti tarkkaa rajaa piirtäessä. Kynän toisessa päässä on lisäksi sivellin jolla voi helposti levittää ja pehmentää kynän jälkeä tai käyttää vaikka huulipunan levityksessä. Plumplinen hankin sävyssä Mystery joka sopii Va-Va-Plump kiiltopunan kanssa upeasti yhteen.

  • Kat Von D Sinner Perfume

Kesällä ostin Kat Von D:n Saint tuoksun, koska se tuntui olevan enemmän minun makuuni. Sinner jäi kuitenkin kummittelemaan korvan taakse ja kun päätimme pyörähtää Tukholmassa, ostin Sephorasta myös tämän Sinner tuoksun miniversiona. Tuoksunuoteissa on mm. Luumua, jasmiinia, appelsiininkukkaa ja patsulia. Tuoksu on mystinen ja mausteinen, siis erittäin hyvä syksyyn.

  • Linda Hallberg Infinity Glass

Infinity Glass on monikäyttöinen tuote, joka sopii meikkivoiteen alle sekä päälle, silmämeikkiin ja myös huulimeikkiin. Se jättää jälkeensä lasimaisen hehkun, mutta ei tahmaa! Itse olen käyttänyt tätä paljon mattahuulipunien päällä, koska vihaan tahmaisia huulikiiltoja. Kuivaihoiselle tämä sopii hyvin primeriksi tuomaan luonnollista hehkua meikkiin. Kaikki kokeilemani Linda Hallbergin tuotteet ovat olleet mahtavia ja seuraavana ostoslistalla onkin uusi Infinity Filter irtopuuteri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.