Makeup & Skincare

Alkutalven käytetyimmät

Kiireiset viikot ja jatkuva pimeys on syönyt postaus intoa melkoisesti. Tänään oli kuitenkin vapaapäivä ja aurinkokin paistoi, joten päätin pitkästä aikaa keskittyä tähän harrastukseen. Loka- Marraskuun kosmetiikkasuosikkeja tulisi tässä.

  • Buxom Big & Sexy Bold Gel Matte Lipstick: Sinful Cinnamon
  • Buxom PowerPlump Lip Balm: Glowing
  • Sugarpill Pressed Eyeshadow: Kiss Kiss

Huulituotteiden osalta pakkomielteeni Buxomiin jatkuu edelleen. Sinful Cinnamon mattahuulipuna on täydellinen nude, joka sopii yhteen minkä tahansa silmämeikin kanssa. Vaikka puna on mattainen, se tuntuu huulilla ihanan puuteriselta ja pehmeältä. Huulet eivät mene korppuisen kuiviksi tämän kanssa. Toinen uudempi suosikki on saman merkin PowerPlump huulirasva. Tämän hankin sävyssä Glowing joka on hohtava nude. Huulirasva reagoi ihon pH-arvon kanssa ja saa aikaan huulille roosaisen vivahteen, se myös tuntuu ihanan viileältä levitettäessä. Sugarpilliltä tilasin magneettiseen palettiini lisäykseksi sävyn Kiss Kiss. Se on ihana hohtava punainen joka levittyy luomelle minusta parhaiten ihan sormella. Väri sopii myös upeasti esimerkiksi punaisen mattahuulilakan päälle.

Sinful Cinnamon
Kiss Kiss
Glowing
  • Kicks Pure & Simple: Melting Cleansing Butter
  • Origins Ginzing: Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff

Kestävän meikkivoiteen poistoon löytyi oiva tuote Kicksin valikoimasta. Melting Cleansing Butter on kiinteää purkissa, mutta sulaa kasvoille sulattaen samalla myös kaiken meikin mukanaan. Huuhtelun jälkeen iho ei kuitenkaan jää rasvaiseksi, joka on minulle ehdoton plussa. Origins Ginzing silmänympärysvoide on väsyneiden aamujen pelastus. Se kirkastaa silmänympärysihon hetkessä ja vähentää turvotusta sekä on kevyen kosteuttava. Pimeän vuodenajan must have!

Leave a Reply

Your email address will not be published.