Makeup & Skincare

Black Friday Haul

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa osallistuin Black Friday hullutuksiin itsekkin shoppailun muodossa. Kosmetiikkatuotteista tuli hankittua tällä kertaa jo pitkään harkittuja juttuja sopivasti edullisemmilla hinnoilla.

  • Anastasia Beverly Hills: Norvina

Ensimmäinen palettini ABH:lta jonka viimeinkin ostin omakseni. Paljon huulipunia ja yksittäisiä luomivärinappeja on tullut hankittua merkiltä aiemmin, mutta en ole koskaan saanut päätettyä minkä luomiväripaletin haluan ehdottomasti itselleni. Norvinassa on paljon sävyjä, joita minulla ei ennestään ole. Lisäksi koko ylärivin hohtavat sävyt houkuttelivat valitsemaan juuri tämän paletin. Olen erittäin tyytyväinen valintaani!

  • Dior Backstage Face & Body Foundation

Jokin aika sitten testasin Dior Backstage meikkivoidetta ja ihastuin! Se on kevyt iholla, mutta sopivan peittävä ja asettuu luonnolliseksi mataksi ilman puuterointiakin. Sopii kevyempiin meikkipäiviin Estée Lauder Double Wear meikkivoiteeseen tottuneelle. Kuitenkin kerrostuu myös todella peittäväksi tarvittaessa. Tykkään!

Leave a Reply

Your email address will not be published.