Makeup & Skincare

NYX Slip Tease & Shimmer Down

NYX Professional Makeup osasto yleensä kuhisee ihmisiä, joten kierrän sen monesti suosiolla kauempaa. Kuitenkin joulun välipäivinä ilokseni huomasin hyllyvälien olevan lähes tyhjiä ja pistäydyinkin testailemassa minulle uusia NYX-juttuja. Mukaan tarttui NYX Slip Tease Full Color Lip Oil sävyssä Bang Bang sekä Shimmer Down Lip Veil sävyssä What The Punk.

Bang Bang, What The Punk

Slip Tease Full Color Lip Oil tuntuu levitettäessä erittäin kevyeltä ja melkein öljymäiseltä. Pigmenttiä tulee silti lähes yhtä paljon kuin tavallisesta nestemäisestä huulipunasta. Sävy Bang Bang on tumma ja marjainen huulillani, mutta hetken kuluttua kerääntyy hieman huulien uriin. Sävy on kuitenkin vaivaton korjailla ja kerrostaa huulille. Ei kuivata huulia ja tuntuu todella kevyeltä, lähes olemattomalta.

Shimmer Down Lip Veil on aivan huippu! Vihaan yli kaiken tahmaisia glitterhuulikiiltoja ja tämä ei ole sellainen ollenkaan. Tuntuu myös huulilla lähes öljymäiseltä ja tuo upeaa kiiltoa joko toisen huulipunan päälle tai sellaisenaan. Glitter ei tunnu karhealta huulilla ja lähtee helposti pois misellivedellä. Sävy What The Punk on ihanan tumma violetti jossa on runsaasti vihertävää ja hopeista glitteriä mukana. Näyttää upealta esimerkiksi tummanpunaisen mattapunan päällä. Näitä on pakko hamstrata lisää!

Leave a Reply

Your email address will not be published.