Makeup & Skincare

Maison Margiela Replica – By The Fireplace

Alkutuoksu: Roseepippuri, Appelsiininkukka, Neilikkaöljy

Sydäntuoksu: Kastanja, Guajakkipuu, Okakatajaöljy

Pohjatuoksu: Vanilja, Perun balsami, Cashmeran

Maison Martin Margielan Replica By The Fireplace julkaistiin vuonna 2015. Replica tuoksusarjasta löytyy ikään kuin hajuvesipullon sisään vangittuja hetkiä, jotka pääsevät valloilleen niitä iholle suihkautettaessa. By The Fireplace on kuin talvinen aamu takkatulen äärellä. Puinen ja savuinen, syvä sekä lopulta aromaattisen makea.

Tässä tuoksussa on enemmän tasoja, kuin missään aiemmin omistamassani hajuvedessä. Se kestää iholla pitkään ja muuttaa hieman muotoaan ajan mittaan. Tuoksu on ollut koko talven käytössä ja sopii ehdottomasti vuodenaikaan hyvin. Pullokin on simppelin tyylikäs ja tällä hetkellä lipaston päällä koristeena.

Olen pari kertaa tuoksutellut läpi koko Replica sarjan ja löysin kaikista jotain erityistä. Muutenkin tuntuu että tällä hetkellä kiinnostaa erikoisemmat parfyymit. Jatkossa tulen kiinnittämään varmasti enemmän huomiota tuoksun laatuun ja tarinaan sen takana.

His & Hers

Leave a Reply

Your email address will not be published.