Makeup & Skincare

Tämän Hetken Käytetyimmät

Huh, long time no see! Alkuvuosi on kiitänyt ja kohta on jo Maaliskuu. Talvi on pian jo onneksi takanapäin. Kevättä odotellessa halusin kirjoittaa vähän taas tämän hetken uusista suosikeista. Sekalainen setti johon kuului alunperin vielä enemmänkin tuotteita, mutta halusin säästää osan myöhemmäksi.

  • ASOS Design Twisted Wire Hoop Earrings

Koruja ei tule postattua juurikaan tänne, koska käytän niitä hyvin vähän ja silloinkin yleensä vain vanhoja suosikkeja Uhana Designilta tai Mine Gungöriltä. Sattumalta törmäsin näihin ASOS korvakoruihin ja ihastuin heti, huolimatta siitä että en ole tykännyt kullan värisistä koruista. Kieltämättä jos näitä olisi hopean värisenä, tilaisin ne varmasti heti. Silti nämä särmikkäät korvakorut ovat olleet suosikkini ja ehdoton hittiostos lähiaikoina.

  • Arctic Fox Cosmic Sunshine Hair Color

Jo vuoden verran haaveiltuani keltaisista hiuksista toteutin haaveeni vihdoinkin alkuvuodesta. Halusin ehdottomasti käyttää värjäyksessä Arctic Foxin hiusvärejä. Arctic Foxin värit ovat hoitavia ja erittäin pigmenttisiä. Ne ovat vegaanisia ja tuoksuvat todella hyvälle. Sekoitan keltaiseen väriini hieman oranssia, jotta saan lämpimän sävyn hiuksiini.

  • Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Tämä tuote oli myös pitkään haaveilemani, jonka sainkin joululahjaksi mieheltäni. Hollywood Flawless Filter tuo upeaa hehkua iholle ilman glitteriä. Lisään sitä yleensä meikin alle tai sekoitan meikkivoiteeseeni. Kesällä tulen varmasti käyttämään tätä vaikka muuta meikkiä en jaksaisikaan laittaa.

  • Loreal Infaillible More Than Concealer

Shape Tapeni on loppumassa ja uutta en raaskisi ihan heti tilailla, joten vastaavan tuotteen metsästys on jatkunut jo liian pitkään. Lopulta kokeilin uutta Infaillible peitevoidetta ja koostumus on lähes sama kuin Shape Tapessa. Tykkään tästä siis melkein yhtä paljon. Hyvä kakkonen!

  • Melt Cosmetics Mural Lipstick

Täydellinen murrettu oranssi huulipuna. Ihanan syksyinen sävy joka sopii yhteen Gemini luomivärien kanssa täydellisesti. Koostumus on mukava huulilla vaikka lopputulos onkin aika mattainen.

  • Clinique Take The Day Off Balm

Kokeilin vihdoinkin tätä suosittua Balmia. Onhan se todella hyvä! Meikki sulaa helposi pois ja rasvainen tunne ei jää iholle huuhtelun jälkeen. Riittoisampi kun aiemmin käyttämäni Kicks Balm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.