Makeup & Skincare

Sephora Haul & Meikkejä ja Ihonhoidon Uusia Juttuja

Talvilomalla tuli tehtyä taas pikainen pyrähdys Tukholmassa ja Sephorassa oli tottakai käytävä. Naistenpäivän kunniaksi Sephorasta sai ostosten kanssa mukaansa ison kassin minikokoisia tuotteita ja tuotenäytteitä, mikä oli ihan huippu juttu. Toinen huippu juttu oli ehdottomasti Natasha Denona merkin ilmestyminen myös Tukholman Sephoraan ja mieheni oli niin ihana että osti minulle lahjaksi upean Lila Paletten.

Kuvassa paletin sävyt eivät näytä juuri miltään, mutta luonnossa ne ovat todella moniulotteisia ja pigmentti niissä on mahtava. Levittyvyys ja pysyvyys on aivan omaa luokkaansa. En enää lainkaan ihmettele näiden palettien suosiota, vaikka hinta onkin aika suolainen. Minulla on aika mainio aviomies!

Toinen iloinen yllätys oli Hourglass merkin rantautuminen kyseiseen Sephoraan. Olen jo pitkään haaveillut tästä Ambient Lighting paletista ja vihdoinkin ostin sen omakseni.

Olen käyttänyt yhtä sävyä koko kasvoille hehkua tuomaan, keskimmäinen sopii hillityksi highlightiksi poskipäille. Kaikki sävyt ovat hienojakoisia ja levittyvät upeasti iholle. Merkillä monia muitakin tuotteita, joita haluaisin päästä kokeilemaan. Tämä hehkuva trio oli kyllä hyvä ostos!

Ostin myös Benefitin They’re Real! Ripsivärin testiin, olen kuullut siitä paljon hyvää. Fentyn uusi peitevoide lähti myös kokeiluun ja tähän mennessä olen tykännyt siitä kovasti.

Tässä näkyy muutama tuote, mitä löytyi Naistenpäivän yllätyskassista. Ilokseni huomasin minikokoisen Hourglass Caution ripsivärin, sitä olenkin jo pitkään halunnut kokeilla. Myös Marc Jacobsin mascaraa on kiva päästä testailemaan. Cleanin tuoksuista olen pitänyt eniten juurikin tästä Clean Skin versiosta ja oli kiva kun se löytyi pussista 5ml rollerballina. Fentyn Flyliner sekä Kat Von D Beautyn Tattoo Liner olivat myös mukava yllätys. Näiden lisäksi kassista löytyi paljon meikkivoide- ja tuoksunäytteitä sekä pari minikokoista kasvovoide purkkia yms.

Sephorasta ostamani Laneige Lip Sleeping Mask pääsi myös samantien käyttöön ja olen tykännyt siitä kovasti. Se on täyteläinen mutta ei liian tahmea ja tuoksu on hento vesimeloninen. Huulinaamion mukana tuli myös oivallinen pieni spaatteli, joten sormin ei tarvitse purkin sisälle koskea. Levitän aina iltaisin tätä paksun kerroksen huulille ja herätessäni suurin osa on imeytynyt ja huulet tuntuvat pehmeiltä sekä kosteutetuilta.

Clinique ID on ollut minulla vasta hetken aikaa käytössä, mutta jo nyt tuntuu siltä että tästä tulee kevään uusi suosikkituote. Vielä tällä hetkellä iho kaipaa tämän kevyen geelimäisen tuotteen lisäksi paksumman rasvan päälle, mutta kun pakkaset tästä hellittävät, uskon että pelkkä ID riittää hyvin kosteuttamaan ihoani. Clinique ID on siis custom ihonhoitotuote, jossa yhdistyy sisällä oleva värikäs tehotiiviste ja kosteuttava geeli tai voide samassa. Minulla on tällä hetkellä käytössä ihon pintaa tasoittava ja huokosia supistava sininen tehotiiviste ja uskon että varsinkin keväällä ja kesällä se on juuri oikea valinta minulle. Testailu jatkukoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.