Makeup & Skincare

Dolce & Gabbana The Only One 2

Alkutuoksu: Päärynä, Punaiset Marjat, Karhunvatukka, Freesia

Sydäntuoksu: Punainen Ruusu, Orvokki, Kahvi

Pohjatuoksu: Tonka, Patsuli, Ambra, Amberwood

The Only One 2 parfyymi julkaistiin syksyllä 2018. Sen sisartuoksu on Dolce & Gabbanan The Only One sekä vuonna 2006 ilmestynyt The One. Tämä tuoksu on naisellinen yhdistelmä puuterista ruusua, kahvia sekä mehukasta karhunvatukkaa. Tuoksu symboloi rakkautta, himoa ja viettelystä. Pullo on tummanpunainen, jykevä ja ylellinen.

Suomeen alkuvuodesta rantautuneista uutuus tuoksuista tämä oli ehdoton suosikkini. Se on makea, mutta ei lainkaan imelä. Kahvi ja patsuli tuovat tuoksuun syvyyttä ja karhunvatukka makean raikkauden. Ruusun tuoksuu naisellisena häivähdyksenä kun parfyymiä suihkauttaa ranteeseen. Tämä ei varsinaisesti ole kevät tuoksu, mutta on silti ollut kovassa käytössä minulla tässä parin kuukauden ajan. Suosittelen kokeilmaan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.