Music & Movies

Maaliskuun Suosikit (Musiikki, Elokuvat & TV)

Musiikki:

  • The Unveiling – Dimmu Borgir

Tässä kuussa olen kuunnellut musiikkia harmillisen vähän. Sekoituksena metallia ja vähän kevyempää meininkiä. Ehkä huhtikuu tuo kevät fiiliksen kunnolla ja innostun kuuntelemaan taas vähän enemmän.

  • Wow. – Post Malone

  • Nights In White Satin – The Moody Blues

 

TV:

Telkkarin tuijottaminen on jäänyt tosi vähäiseksi, yleensä sieltä tulee katsottua vain The Walking Deadin uusin jakso ja sen lisäksi lähinnä Simpsonien ja Modern Familyn uusintoja. Odottelen jotain todella koukuttavaa uutta sarjaa.

Elokuvat:

  • Us

Tätä elokuvaa odotin koko alkuvuoden malttamattomana, koska Jordan Peelen Get Out oli niin nerokas ja erilainen kauhu/trilleri. Us ei tuottanut pettymystä! Tykkään ehdottomasti tästä uudenlaisesta kauhusta, joka pistää miettimään ja koukuttaa mukaansa alusta saakka jännityksellään. Suosittelen!

  • Lords Of Chaos

Tästä elokuvasta on kuullut kahdenlaista palautetta. Joko että se on täysin paskaa tai todella hyvä. Itse tykkäsin tästä aika paljonkin. “Tarina” oli tuttu jo ennestään, oli avartavaa saada nähdä se liikkuvana kuvana silmien edessä. Totuushan on kuitenkin jossain jo kuolleiden ja elossa olevien kusipäiden mielen sopukoissa, joten sitä tuskin saa täysin koskaan selville. Viihdyttävä ja osin surullinen ja karmea elokuva. Suosittelen Black Metallin ystäville, en kuitenkaan niille jotka uskonnon tavoin tähän aiheeseen suhtautuvat. Olen puhunut 😀

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.