Makeup & Skincare

Viktor & Rolf – Flowerbomb

Alkutuoksu: Bergamot, Vihreä tee

Sydäntuoksu: Jasmiini, Ruusu, Orkidea, Freesia, Appelsiininkukka

Pohjatuoksu: Myski, Patsuli

Viktor & Rolfin Flowerbomb julkaistiin vuonna 2005. Se on Hollantilaisen muotitalon ensimmäinen tuoksu ja nousi välittömästi hitiksi. Viktor & Rolf on tämän jälkeen julkaissut lukuisia Flowerbomb variaatioita ja muita tuoksulinjoja sekä mm. maskuliinisen Spicebomb tuoksun.

Flowerbomb on nimensä mukaisesti oikea kukkaispommi. Se on voimakas ja viettelevä täynnä ruusun sekä jasmiinin huumaavaa tuoksua, mystistä mausteisuutta ja pehmeää myskiä. Tämä on ollut luottotuoksuni jo monta vuotta.

Tuoksu kestää iholla pitkään ja pehmenee ajan kuluessa mukavasti. Se sopii arkeen ja juhlaan. Pullo on tyylikäs ja naisellinen, muotoiltu kuin käsigranaatti. Tämän parfyymin ostan uudelleen ja uudelleen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.