Makeup & Skincare

My Summer Must-haves

Kesän tulo ei koskaan minun tapauksessani ole tarkoittanut meikkaamisen vähentämistä tai siirtymistä pelkkään aurinkovoiteeseen. Kesällä tykkään käyttää ehkä entistä enemmän värejä ja glow-tuotteita sekä huulikiiltoja. Tässä muutamia alkukesän hamstrauksiani.

  • Melt Cosmetics Radioactive Stack

Olen haaveillut tästä stack:istä jo pari vuotta, vihdoinkin raaskin ostaa sen omakseni. Olen vasta kokeillut paria sävyä meikissä ja ne ovat upeita sekä pigmenttisiä vaikka koostumus onkin kuivempi, kuin mihin olen tottunut. Täytyy alkaa ideoida paljon uusia värikkäitä meikkilookeja.

  • Buxom Wanderlust Primer Infused Blush: Havana
  • Bareminerals Buttercream Lip Gloss: Cosmic

Buxomin uusi poskipuna on ihanan hehkuva ja pigmenttinen, se myös kestää iholla koko päivän. Haluaisin kerätä ne kaikki!

Baremineralsin huulikiilto oli alelöytö. En enää yhtään ihmettele miksi nämä ovat niin suosittuja tuotteita. Kiillossa on mieletön pigmentti ja se ei ole tahmea huulilla. Ainut miinus että työssäni puhun paljon ja ajan mittaan kiilto alkaa kerääntyä suupieliin hieman. Tämä on onneksi kyllä helppo korjata paperilla.

  • Jeffree Star Cosmetics: Magic Star Concealer & Setting Powder

Nämä ostin ihan uteliaisuuttani testiin. Concealer ei ole suosikkini ainakaan silmien alla. Se kertääntyi tosi helposti juonteisiin jo ennen puuterointia ja myös heti sen jälkeen. Mutta pidän siitä pienien näppyjen ym. peittämiseen. En silti ehkä ostaisi uudelleen, koska tuotetta on hintaansa nähden tuubissa niin vähän.

Puuteri sen sijaan on todella ihana. Sävytön tuote joka on todella hienojakoinen ja samettinen. Tuoksuu levittäessä hennosti hattaralle joka oli herkullinen yllätys. Tätä voisin ostaakin uudelleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.