Makeup & Skincare

Ride or Die: Ihonhoito

Syksy on täällä joten minunkin on ollut aika kaivaa taas esiin kaikki super kosteuttavat suosikkituotteeni. Näillä pärjää loistavasti taas vaihtuvan vuodenajan ja arjen kiireiden keskellä.

  • Sol De Janeiro Coco Cabana Cream Moisture Magnet Oil-In-Water Cream

Uusi ehdoton suosikkivartalovoiteeni! Koostumus on miellyttävän kevyt ja hyvin imeytyvä ja se TUOKSU! Ihana kookoksinen unelma joka tuoksuu niin hyvältä, että sitä tekisi mieli syödä suoraan purkista. Rakastuin tähän tuoksuun niin paljon, että tilasin jopa Coco Cabana vartalosuihkeen! Vielä kun saisi samaa tuoksusarjaa suihkugeelinä, olisin erittäin iloinen kookosaddikti 😀

  • Peter Thomas Roth Water Drench Cloud Creme

Tämä voide on oikea hyaluronihappopommi. Cloud Creme sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, se kosteuttaa super hyvin ihoa ja on samalla todella kevyt, jopa pilvimäinen. Tämä on voide jota kannattaa kokeilla kädelle itse, sen koostumusta on todella vaikea kuvailla sanoin. Sopii hyvin sekaiholleni ja ei jätä rasvaista tunnetta. Käy myös meikin alle loistavasti.

  • Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Stick

Paras huulivoide päiväkäyttöön. Imeytyy hyvin ja pehmittää huulet nopeasti.

  • Laneige Lip Sleeping Mask

Tämä huulinaamio on taas loistava yöksi. Täyteläinen ja hyväntuoksuinen naamio on todella kosteuttava ja huulia hellivä. Tykkään!

  • Estée Lauder Advanced Night Repair

Tämä seerumi tuskin esittelyjä kaipaa. Advanced Night Repair sopii päivä- ja yökäyttöön loistavasti. Se on öljytön ja imeytyy ihooni hyvin. Olen välillä pitänyt taukoja tämän käytössä, ja eron huomaa selkeästi. Ihoni on napakka ja kosteutetun tuntuinen aina kun seerumi on päivittäisessä ihonhoitorutiinissa mukana. Luottotuote!

Leave a Reply

Your email address will not be published.