Makeup & Skincare

Yves Saint Laurent – Libre

Alkutuoksu: Mandariini, Laventeli, Mustaherukka, Petitgrain

Sydäntuoksu: Jasmiini, Laventeli, Appelsiininkukka

Pohjatuoksu: Vanilja, Seetri, Ambergris, Myski

”Vapaus elää täysin ja intensiivisesti.”

Yves Saint Laurentin uusin naistentuoksu Libre julkaistiin syksyllä 2019. Se on manifesti naiseudelle ja vapaudelle. Libre on hedelmäinen mutta naisellisen intensiivinen tuoksu. Siinä on syvyyttä ja mausteisuuttakin. Tuoksu on aluksi jopa hieman kirpeä, mutta pehmenee iholla vapauttaen pohjatuoksun vaniljan, seetrin ja myskin. Laventeli tuoksuu hienostuneelta ja Libre onkin selkeästi aikuiseen makuun sopiva.

Pullo on upea, kuin koru tai design laukku. Iso YSL Logo ja pullon kaula tuovat arvokkuutta ja halua pitää pulloa näyttävästi esillä. Tämä ei ole mikään peilikaapissa säilytettävä esine.

Tykkään Librestä valtavasti, mutta se vaatii kyllä totuttelua. Ensinuuhkaisulla ajattelin että tämä ei ole ollenkaan minun juttuni. Onneksi kokeilin tätä kuitenkin iholle, sen jälkeen ihastuin. Se on hienostunut iltatuoksu joka tuo arkeenkin hieman glamouria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.