Makeup & Skincare

Zadig & Voltaire – This Is Her!

Alkutuoksu: Jasmiini, Rosepippuri

Sydäntuoksu: Kastanja, Kermavaahto, Vanilja

Pohjatuoksu: Sandalwood, Puunuotit

This Is Her! tuoksu ilmestyi alunperin 2016. Tämä on ihanan täyteläinen syötävän makea tuoksu, johon tutustuin alunperin Youtuben ansiosta. Tuoksu on pehmeä kuin kermavaahto ja silti hyvin omalaatuinen, se jää iholle pitkäksi aikaa. Tykkään tästä tuoksusta sen epätavanomaisuuden vuoksi. Aluksi mieleen tulee ehkä kevyt kukkaistuoksu, mutta kermavaahto sekä vanilja ja kastanja tekevät tuoksusta herkullisen. Puunuotit tasoittavat pohjatuoksua ja antavat siihen tiettyä aistikkuutta. Ei varmasti ole ihan jokaisen suosikki, mutta minulla tämä toimii!

Pullon design on hyvin urbaani ja nuorekas. Ei mikään meikkipöydän kruunu, mutta silti yksinkertaisen tyylikäs. Myös useat muut Zadig & Voltaire tuoksut ovat olleet erittäin positiivisia yllätyksiä. Suosittelen kokeilemaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.